Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 éves félénk, visszahúzódó fiú vagyok, mit tegyek?
Elhiszem,hogy nehéz dolog a csajozás,de jajj...
Ha most lépett ki egy 2 éves kapcsolatból,akkor valószínűleg még kicsi az esélye,hogy összejönne valami,ilyenkor még kell kicsit hagyni,hogy "gyászolja" a kapcsolatot,ezenkívül még az is lehet,hogy a régi barátjával újra összejönnek.2 éves kapcsolatban azért már elég nagy a kötődés,meg a stb. szóval minden lehetséges.Attól még,hogy félénk vagy,igenis van esélyed.Próbálj vele beszélgetni,keresd a társaságát,de ne mássz rá,az a legrosszabb.De tényleg szerintem kicsit még várj,mert még szerintem elég labilis,és én nem akarnék még kapcsolatot,ha szakítanánk a barátommal 2 év után...
(16/L)
Szia az hogy elhívtad valahová jó ötlet. Az hogy azt mondtad, hogy hiányzik, az talán egy kicsit túl erős, ha nincs köztetek semmi. Ha attól félsz, hogy elszúrod a randit, hát ne félj! :-) Ha egy suliba jártok, eleinte csak kérdezd meg, ajánld fel, hogy elkíséred, s közben tovább beszélgettek. Esetleg kérdezd meg hogy milyen filmet lenne kedve megnézni. Hátha neked is lenne kedved ahhoz a filmhez. De az egyik előttem szólónak igaza van, ha most jött ki egy két éves kapcsolatból akkor lehet hogy tökre fel van még dúlva érzelmileg, de az is hogy visszavágyik abba a kapcsolatba. Tehát nem kell akarnod semmit sem még tőle, de az jó, ha ott vagy a közelében, találkozgassatok, sétáljatok a Margit-szigeten, vagy a városligetben, vagy bármi kellemes helyen- majd ha nem lesz ilyen ótvar hideg, akkor meg még inkább. Szerintem azt sem kell megmondanod, hogy tetszik neked, és máris egy görcsölni valóval kevesebb :-)
Legyél csak vele, amennyit lehet, csináljatok jó dolgokat együtt, közös program, aztán a többi majd alakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!