Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már nimfomán barátnőtök?
Sok pasi azt hiszi, hogy az jó, meg az az álom stb stb…
De rettenetes, egy férfi sosem fog tudni annyit teljesíteni amit egy ilyen nő elvár… folyamatos a teljesítmény kényszer, veszekedés…
Hazaesel hulla fáradtan munkából, szex.. eltelik pár óra, szex… krdved sincs hozzá, fel se áll, de addig maszírozza, szopogatja míg nem lesz egy kis erekció… tudom jól hangzik, de hidd el, mikor minden nap ez van, akkor borzalmas… 2 éven át 3-4órákat aludtam, teljesen kicsinált idegileg… sokszor csak feküdtem és az egészet olyan mocskosnak éreztem… konkrétan megerőszakolva éreztem magam… pedig nem az a nyápic alkat vagyok…
Nekem az ilyen nő undorító, gusztustalan és beteg. Természetesen nem volt ilyen szutyokkal dolgom.
Férfiként én szeretném irányítani a dolgokat és ilyen nő nem az esetem.
8: Hát ennyiből még nem leszel hatalmas szexuális égvágyú, főleg nem nimfo. Remélem nem hitted el neki, hogy veled van a probléma.
Amúgy abban tévedsz, hogy csak húsznál van egy férfi a csúcson. Én harminc múltam, és azóta is magas fordulaton járstom magam, és szerintem még van feljebb is. Ötvenig szerintem nincs is megállás. Onnan is csak stagnálás. Hanyatlásra meg talán 70-től 120-ig számítok. Onnan meg már csak elpiroszkálok valahogy 150-ig. 😅
Neked is kitartást. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!