Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már nimfomán barátnőtök?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nimfomán barátnőtök?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen volt?
2024. jan. 22. 07:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sok pasi azt hiszi, hogy az jó, meg az az álom stb stb…

De rettenetes, egy férfi sosem fog tudni annyit teljesíteni amit egy ilyen nő elvár… folyamatos a teljesítmény kényszer, veszekedés…

Hazaesel hulla fáradtan munkából, szex.. eltelik pár óra, szex… krdved sincs hozzá, fel se áll, de addig maszírozza, szopogatja míg nem lesz egy kis erekció… tudom jól hangzik, de hidd el, mikor minden nap ez van, akkor borzalmas… 2 éven át 3-4órákat aludtam, teljesen kicsinált idegileg… sokszor csak feküdtem és az egészet olyan mocskosnak éreztem… konkrétan megerőszakolva éreztem magam… pedig nem az a nyápic alkat vagyok…

2024. jan. 22. 07:39
 2/15 anonim ***** válasza:
11%
Nem volt. De hatalmas szexuális étvággyal rendelkező jöhetne. 31/F
2024. jan. 22. 07:57
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
1: A nimfománia egy betegség. Részvétem az ilyen csajodhoz. #2
2024. jan. 22. 07:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs már meg, már mást boldogít szerencsére, nekem meg azóta van egy rendes párkapcsolatom
2024. jan. 22. 08:02
 5/15 anonim ***** válasza:
12%

Nekem az ilyen nő undorító, gusztustalan és beteg. Természetesen nem volt ilyen szutyokkal dolgom.

Férfiként én szeretném irányítani a dolgokat és ilyen nő nem az esetem.

2024. jan. 22. 08:08
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
Nimfomán nekem is sok lenne, pedig hatalmas szexuális étvággyal rendelkezem. Fájó pont lenne, hogy nem elégülne ki soha. Még ha a legjobb módon is lett eljuttatva a csúcsra. Kielégíthetetlen szexuális vágy. Ez nem jó, ha 2-3 óra múlva olyan mint ha semmi sem történt volna. Nem egészséges. :/
2024. jan. 22. 08:21
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Mint az 1-es. Nagyon durca
2024. jan. 22. 08:26
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
Nekem heti 1-2 volt az igényem de exem már ezt se bírta és ninfománnak titulált emiatt. Megjegyzem 20 éves volt akkor kéne a legnagyobb étvágyának lennie. Persze amíg nem kapott meg ő is 0-24ben csak huncutkodott volna de amint látta hogy én is akkor egyből kitalált magának mindenféle betegséget hogy ne kelljen megdugnia...
2024. jan. 22. 09:07
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

8: Hát ennyiből még nem leszel hatalmas szexuális égvágyú, főleg nem nimfo. Remélem nem hitted el neki, hogy veled van a probléma.

Amúgy abban tévedsz, hogy csak húsznál van egy férfi a csúcson. Én harminc múltam, és azóta is magas fordulaton járstom magam, és szerintem még van feljebb is. Ötvenig szerintem nincs is megállás. Onnan is csak stagnálás. Hanyatlásra meg talán 70-től 120-ig számítok. Onnan meg már csak elpiroszkálok valahogy 150-ig. 😅

Neked is kitartást. (:

2024. jan. 22. 09:13
 10/15 anonim ***** válasza:
47%
1 vagyok, amiről én beszéltem, az napi minimum 3, + amit duzzogva magának csinált, meg amit rámerőszakolt, hogy ujjazzam vagy nyaljam.
2024. jan. 22. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!