Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fittneszes Kövér Georgina...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fittneszes Kövér Georgina hogy-hogy alig talál párt, miközben megboldogult párja (RIP) Czibók László hát finoman szólva sem volt egy Adonisz?

Figyelt kérdés

Merthogy azt írta egyszer hogy neki nem tetszik szinte senki, és ha nagy ritkán tetszik annak meg ő nem.

Azért a Czibók Laci bácsit aki egy szétvart, kigyúrt, szétvert arcú kidobó ember volt döbbenetes hogy ehhez a szinthez nincs férfi aki felérne.

2024. jan. 21. 23:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
43%

esti incel rinya

a nő már kivénhedt egész nap a kondiba r* és csak a botox tartja rendbe nem kell ő már senkinek, talán alekosz meghúzná.

u.i.: incel még igy se lenne képben mert a kisugárzása taszító.

2024. jan. 21. 23:32
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Mert mindenki ismeri őt, hogy milyen nő. Aki meg nem, az hamar megismerni amikor összejönnek,aztán menekül.
2024. jan. 21. 23:46
 3/11 A kérdező kommentje:

# 2

hogy érted milyen nő? én nem ismerem csak amit youtubeon és instán mutat.

Te tudsz többet róla?

2024. jan. 21. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
21%
Annyi elég hogy egy hulladék.
2024. jan. 22. 00:05
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

A 2-es vagyok.

Igen, volt szerencsém hozzá.

2024. jan. 22. 00:08
 6/11 A kérdező kommentje:

# 5

picit sem beszélnél róla mi volt?

2024. jan. 22. 00:09
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert lefutott a csaj, kover es oreg is. Ertelmes pasinak nem kell.
2024. jan. 22. 06:03
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Czibókkal ők egy jó páros voltak. Azért a palinak volt egy karaktere szerintem. Nehéz hasonlót találni. Én bírtam a figurát holott abszolút nem stílusom se kívül se belül, de nagyon bírtam a videoit.

Teljesen megértem Georginát hogy válogat. Neki nem jobb pasi kell hanem karakteres mint Laci volt. Olyan meg kevés van.

2024. jan. 22. 07:02
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Czibók azért elég domináns fazon volt. Egy ilyen csávó után nyilván nehéz férfiszámba venni egy átlagos puhatestű puhapöcst.
2024. jan. 22. 07:08
 10/11 anonim ***** válasza:
31%
Szerencsétlen Czibókot még el sem temette ez a féreg nő, amikor már egy 20 éves metro szexuális hülyegyerekkel dugatta magát!
2024. jan. 22. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!