Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen velemeny van 1 nem csúnya norol akinek 31 evesen nem volt kapcsolata?
Figyelt kérdés
jan. 21. 17:46
11/25 anonim válasza:
A választható válaszok közül egyiket sem gondolnám róla!
12/25 anonim válasza:
11. Nem is fog veled leallni mert csunya ferfi vagy.
13/25 anonim válasza:
Nekem sem volt 33 vagyok és nem voltam senkivel...megvan rá az okom, senkinek semmi köze hozzá amugy, ha emiatt nem kellek majd egy pasinak az is csak egy ok lesz, de ha normális nyilván nem lök el magától ezért, nem vagyok se kövér se ronda se prűd...😀
14/25 anonim válasza:
13. Mert meg mindig anyuci kis lanya vagy...33 evesen felnohetnel vegre
16/25 anonim válasza:
15. Mert szerinted az agyturkasz azt mondana ez normalis?
17/25 anonim válasza:
Deee... Eddig mit csináltál? Nekem gimiben már 2 hosszabb kapcsolatom is volt de oké nem mindenki ilyen szerencsés, de a húszas éveid elején mivel töltötted az idődet és hogyhogy nem találtál senkit akivel szívesen egy pár lettél volna? Szerintem elég gáz és még csak most akarod elkezdeni tanulni milyen is komoly kapcsolatban élni? És ne gyere a külsőddel én se vagyok szép és túlsúlyos is vagyok mégis 16 évesen már volt kapcsolatom.
18/25 anonim válasza:
Jézusom...mi köze van bárkinek is hogy mit csinált a másik, lehet sokkal értékesebb ember, én pl tanultam a huszas éveim elején utána családi tragédia volt épp nem volt humorom imserkedni...gratulálok az itteni néhany embernek aki ez alapján ítél el vagy meg bárkit.
19/25 A kérdező kommentje:
Hat nekem csak annyi bunom, volt h nem jottek fiuk velem ismerkedni, en meg no vagyok nem fogok konyorogni h vigyen mar el valaki xd
jan. 22. 06:53
20/25 anonim válasza:
Estlen szeretője van. 50 evésből ismertem ilyet.
Nem szokták reklámozni.
Vagy esetleg aszexuális.
Bár mondjuk kinek mi köze hozzá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!