Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok együtt fürdeni vagy zuhanyozni a párotokkal?
Figyelt kérdés
jan. 19. 11:49
11/20 anonim válasza:
Mi nem szoktunk. Volt régen ilyen, amikor összeköltöztünk, de baromi kényelmetlen volt. A szex a kádban is inkább csak felvezetésre volt jó, és utána átmentünk a hálóba, kényelmesebb volt sokkal az ágyon :D Az ilyen sima relaxálós fürdés meg tisztasági zuhanyzásnál meg erős probléma, hogy ő szerintem jégveremben fürdik, ő meg úgy gondolja, hogy én olvasztott lávában érzem jól magam. Ugyanez zuhanyzáskor is, volt olyan nyaralásunk, ahol a hatalmas zuhanyfülke csábított az együtt zuhanyzásra, de egyrészt a hőfokban sem tudtunk megegyezni, másrészt meg aki éppen a víz alatt állt, annak jó volt, a másik meg kint didergett oldalt, szóval igazából az se volt valami kellemes élmény :D Ez van, mi ilyen kis bénák vagyunk, nem mindenkinek való a közös vizeskedés.
13/20 Hans Pötterman válasza:
Amikor még fiatalon gerjedtünk egymásra akkor igen. Most már inkább hagyjuk kategória .
15/20 anonim válasza:
7 évünk alatt 1x fürödtünk együtt. Vagyis próbáltunk, de marha kényelmetlen volt.
16/20 Hans Pötterman válasza:
Hát igen, szép is a házas élet.
17/20 anonim válasza:
Leszámítva, hogy szörnyen kényelmetlen, nálunk is gondot jelent a mindkettőnk számára megfelelő hőmérséklet.
Amilyen meleg vízből én kiszállok, mert szerintem már elhűlt, ő ahhoz még engedne hideget, mert szerinte az forró. . .
18/20 anonim válasza:
Csak ha akarunk egymástól valamit, máskülönben csak hátráltatjuk egymást
19/20 anonim válasza:
Ahogy vki írta, hotelben, pl. nagy zuhanyzóban vagy óriás kádban igen. Régen egyszer-kétszer kipróbáltam szinte minden pasimmal a fürdés/zuhanyzás közbeni szexet, az izgalom kedvéért, de aki próbálta már az tudja, hogy egy átlag fürdőszoba átlag kádjában/zuhanyfülkéjében rohadtul nem olyan erotikától fűtötten megy a dolog, mint a filmekben! :D
20/20 anonim válasza:
Heti pár alkalom, bár lenne több is, de rájöttünk, hogy olyankor iszonyat sok vizet használunk el, hát na, nem kapkodunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!