Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön nektek ez a csaj?
Nem rossz, egy patront megér. De semmi egyedi nincs benne. Tucatnő, Dunát lehetne rekeszteni velük, annyi ilyen van az instán.
Uncsi.
Szépnek szép, de akkor nézném meg, mikor lekerül róla a tonna vakolat.
Amúgy számtalan videót találsz neten, ami "előtte-utána" (szóval sminkkel és nélküle), nézz meg párat, meg fogsz lepődni. 😅
Ez furi...női szemmel tök szép.
Nekem is hasonló a stílusom csak nem ilyen szép az arcom.
Akkor ez a stílus nem jön be a pasiknak? 🤔
Azt hogy hány réteg vakolat van rajta nem tudom, én nem nagyon sminkelek meg is kapom folyton hogy sápadt vagyok ezért be akarok szerezni egy pirosítót. De amúgy tök jó arcbőröm van, hogy lehet azt látni hogy ez tele van sminkkel??? Ki van rúzsozva, meg a szeme van kihúzva egy két képen aztán ennyi. Tiktok-t nem használom lövésem sincs fent van e, azt se tudom amúgy ki Ő, a stílus miatt tettem fel a kérdést... köszi a válaszokat.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!