Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek ez a csaj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek ez a csaj?

Figyelt kérdés
Jodie la petite frenchie 😁
2024. jan. 18. 22:11
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
annyira nem random pénztáros csaj van ugyan ez a szint
2024. jan. 18. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
TikTok riibi?
2024. jan. 18. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
64%
Végülis igen.
2024. jan. 18. 22:24
 4/9 anonim ***** válasza:
72%

Nem rossz, egy patront megér. De semmi egyedi nincs benne. Tucatnő, Dunát lehetne rekeszteni velük, annyi ilyen van az instán.

Uncsi.

2024. jan. 18. 22:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem volna rajta fél centi vakolat, még meg is tudnám mondani.
2024. jan. 18. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szépnek szép, de akkor nézném meg, mikor lekerül róla a tonna vakolat.

Amúgy számtalan videót találsz neten, ami "előtte-utána" (szóval sminkkel és nélküle), nézz meg párat, meg fogsz lepődni. 😅

2024. jan. 19. 00:14
 7/9 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Legalább linkelnéd be, tudod ki fogja keresgélni
2024. jan. 19. 07:05
 8/9 Laylah ***** válasza:
Szerintem gyönyörű nő, csak a highlightert kicsit túltolja, egyébként is kicsit kiugró orcája van, nem kellene ennyire hangsúlyozni, mert némelyik képen egyenesen pufinak látszik az arca tőle.
2024. jan. 19. 11:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez furi...női szemmel tök szép.

Nekem is hasonló a stílusom csak nem ilyen szép az arcom.

Akkor ez a stílus nem jön be a pasiknak? 🤔

Azt hogy hány réteg vakolat van rajta nem tudom, én nem nagyon sminkelek meg is kapom folyton hogy sápadt vagyok ezért be akarok szerezni egy pirosítót. De amúgy tök jó arcbőröm van, hogy lehet azt látni hogy ez tele van sminkkel??? Ki van rúzsozva, meg a szeme van kihúzva egy két képen aztán ennyi. Tiktok-t nem használom lövésem sincs fent van e, azt se tudom amúgy ki Ő, a stílus miatt tettem fel a kérdést... köszi a válaszokat.😀

2024. jan. 19. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!