Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinál olyat egy férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál olyat egy férfi, hogy sokszor nézi a nőt, majd mire a nőben is elindul valami, mindezt abbahagyja?

Figyelt kérdés

Sokszor nézett, hónapokon keresztül minden találkozáskor megnézett alaposan.

Eleinte nekem közömbös volt, láttam, hogy néz, de nem érdekelt.

Egyszercsak mégis valahogy ráhangolódtam, feltüzelődtem rá. Mikor nézett, akkor úgy érzem elég beszédesen néztem rá vissza.

Ezután abbahagyta az egészet, ha találkozunk nem nagyon néz rám, csak amennyire muszáj, nem mint kirábban.

Mi történhetett?

2024. jan. 18. 21:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
feladta semmi több nem történt ez van lépj tovább
2024. jan. 18. 21:36
 2/20 anonim ***** válasza:
Visszanyalt a fagyi.
2024. jan. 18. 21:36
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Van barátod es te sem léptél semmit.
2024. jan. 18. 21:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Töketlen, engedd el!
2024. jan. 18. 21:41
 5/20 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem megszűnt benne az érzés és azért kerülget ahogy tud.
2024. jan. 18. 21:43
 6/20 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, talán van valakije. (De akkor meg minek csinálta az egész "felhajtást"..)
2024. jan. 18. 21:44
 7/20 anonim ***** válasza:
Lehet rosszul sikerült a beszédes nézés .
2024. jan. 18. 21:44
 8/20 A kérdező kommentje:
7, lehet. De teljesen váratlanul jött belőlem és őszintén, nem a tükör előtt gyakoroltam be. Magam is meglepődtem magamon, aztán lehet félreérthető volt mégis.
2024. jan. 18. 21:48
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan undorító nem tudom mért csinálják felkeltik az érdeklődést de csak addig amíg azt meg nem kapják, ez olyan mint mikor írnak, elhiszed hogy tetszel neki majd mire elhiszed lelép..végül te próbálkozol majd lekoptat. Ez ilyen, velem is ezt csinálják a pasik.
2024. jan. 18. 22:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen benned volt a hiba, lehet ő értette félre.
2024. jan. 18. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!