Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha ezt írom neki le esik neki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezt írom neki le esik neki a.tantusz h nem érdekel?

Figyelt kérdés

Sose.kerdezi meg.mi van velem (de.ezt pár napja csinálja csak ...eddig totál az ellentetje volt)

Mindig küldi a képet mit csinál, vagy el indult haza stb...

Tegnap napközbeni már el kezdtem ignoralni ...akkor észre vettem magát mert még kerdezte miuksag,nem írtam vissza ,reggel azzal a szöveggel jött h valami gond van velem ...stb...nem fejtette ki ...

Erre ma.megint küldözgetni a képet h mit csinál de semmi hogy mi van veled te hülye vagy valami ...semmi!!!

Annyit írtam neki ,hogy nekem is sok dolgom van ,majd valamikor beszélünk....

Ebből le vonja a konklúziót?

N32

2024. jan. 18. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

nem.

Ha akarsz még tőle valamit akkor csináld.

Ha nem akarsz tőle semmit akkor mond meg neki kerek-perec.

F

2024. jan. 18. 12:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért, szerinted milyen konklúziót kéne levonnia?

Hogy nem érdekel téged?

Vagy mit?

2024. jan. 18. 12:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel a férfi, de már több kérdést kiírtál ezzel kapcsolatban. A legjobb lenne, ha normálisan leírnád neki a bajodat vele kapcsolatban, aztán lezárnád az ismerkedést.
2024. jan. 18. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
2024. jan. 18. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
32 éves vagy? Mintha egy 15-17 éves csitri gondjait olvasnám.
2024. jan. 18. 12:25
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Eddig se figyelt rád annyira se, hogy megkérdezze, mi van veled. Annyira pláne nem, hogy a sorok között tudjon olvasni. Nem, nem fog neki leesni.

Igazából az a problémád, hogy te nem az ismerkedést akarod megszakítani, csak el akarod érni, hogy többet foglalkozzon veled. Ezért kezdesz vele játszadozni, mint egy csitri. De nem vagy már 15 éves. Ő se.

2024. jan. 18. 12:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem tunsz 32 eves nonek. Valahol elakadtal ezen a teren .
2024. jan. 18. 13:13
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Lenne gerinced, egyenesen megmondanád, nem ilyen patkány módra viselkednél
2024. jan. 18. 13:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Valami förtelem az írásod. Nem jutottam el odáig, hogy megpróbáljam kihámozni belőle, mit szeretnél. De tuti van mit fejlesztened magadon más területeken is.
2024. jan. 18. 14:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!