Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt írom neki le esik neki a.tantusz h nem érdekel?
Sose.kerdezi meg.mi van velem (de.ezt pár napja csinálja csak ...eddig totál az ellentetje volt)
Mindig küldi a képet mit csinál, vagy el indult haza stb...
Tegnap napközbeni már el kezdtem ignoralni ...akkor észre vettem magát mert még kerdezte miuksag,nem írtam vissza ,reggel azzal a szöveggel jött h valami gond van velem ...stb...nem fejtette ki ...
Erre ma.megint küldözgetni a képet h mit csinál de semmi hogy mi van veled te hülye vagy valami ...semmi!!!
Annyit írtam neki ,hogy nekem is sok dolgom van ,majd valamikor beszélünk....
Ebből le vonja a konklúziót?
N32
nem.
Ha akarsz még tőle valamit akkor csináld.
Ha nem akarsz tőle semmit akkor mond meg neki kerek-perec.
F
Miért, szerinted milyen konklúziót kéne levonnia?
Hogy nem érdekel téged?
Vagy mit?
Eddig se figyelt rád annyira se, hogy megkérdezze, mi van veled. Annyira pláne nem, hogy a sorok között tudjon olvasni. Nem, nem fog neki leesni.
Igazából az a problémád, hogy te nem az ismerkedést akarod megszakítani, csak el akarod érni, hogy többet foglalkozzon veled. Ezért kezdesz vele játszadozni, mint egy csitri. De nem vagy már 15 éves. Ő se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!