Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet volt vele egy nő??

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet volt vele egy nő??

Figyelt kérdés

Ma vidékre utazott de a nap folyamán jön haza ,azaz 8 kor írt, hogy úton van vissza.

Ha volt az ikeaban,bárhol mindig küldött képet...ms semmiről!!

És fura ,hogy el sem jött meglatogatni mint szokott és elég későn is indult haza ... nap közben pedig se híre se hamva nem volt ,és nem ,nem munka miatt !!!

2024. jan. 17. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Vagy nem.

Ha az egész napodat azzal töltötted, hogy ezen izgulj, elveszítettél egy napot, ami jó is lehetett volna.

2024. jan. 17. 21:01
 2/12 A kérdező kommentje:
Nagyon jó vagy köszi:)
2024. jan. 17. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Ne vidd túlzásba a féltékenykedést.
2024. jan. 17. 21:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Csak mióta közölte h nagyon sok nő barátja van és nagyon jó a viszonyuk....hát nem tudom ...
2024. jan. 17. 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Te is egy nőbarátja vagy, és nagyon jó a viszonyotok. Vagy nem?
2024. jan. 17. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Te ki vagy ebben a történetben? Barátnője? Felesége? Azt nem írod csak hogy biztos nővel van! Kész tényként állítod be hogy nővel van, közben meg lehet egy nyugis napot csinált magának egyedül. Rá kérdezel úgyis nemmel válaszol, akkor?
2024. jan. 18. 05:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Az h én kije vagyok neked semmi közöd !!!!

A válaszra kértem kérdést nem okoskodás.

Ha menni fog akkor yerw vissza ha nem lapozz

2024. jan. 18. 05:36
 8/12 anonim ***** válasza:
66%
🤣😂
2024. jan. 18. 05:46
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
De sok a bolond 😁😁
2024. jan. 18. 07:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Amikor velem ezt csinálta az exem, akkor kiderült hogy a felesége volt vele😅😅 ő is jött mindig, küldte a képeket, volt hogy este 11 kor még jött hozzám. Eszembe se jutott volna hogy felesége van. Természetesen már csak ex.
2024. jan. 18. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!