Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy jó testű nő rondább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jó testű nő rondább fejecskével felejtős?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha testre tényleg jó, de az arca olyan csúnyácska, rusnya szép szóval is csak átlagos...

(Orrműtét lesz előbb utóbb, meg fogszabi, és szemüveg. Ez mind esztétikai okokból.)

jan. 10. 21:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Csillagom te meg akarsz felelni a világ összes pasijának, vagy azt keresed aki úgy fogad el ahogy vagy?
jan. 10. 22:15
 12/19 anonim ***** válasza:
74%
Dehogy. Egyszer a buszon 2 pasi majdnem összeverekedett, mert az egyik rá mert nézni a nőjére. A csaj fehér testrefeszülős mini ruhát viselt magassarkúval. A ruhája közönséges volt, a feje brutál ronda, de fantasztikus alakja volt, ott domborult, ahol kell. Ezek meg egymásnak mentek miatta a buszon. Én meg elöl deszka, hátul léc lány voltam az átlagnál sokkal szebb arccal és soha senki nem verekedett volna értem a buszon, szinte észre se vettek.
jan. 10. 22:37
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Jaj, kerdezo, mar majdnem elkuldtelek a busba. Azt hittem, pasi vagy es ugy irsz a norol.
jan. 11. 02:48
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Csúnya fejét lehet szépíteni, de egy ronda és aránytalan testet nem.
jan. 11. 04:55
 15/19 anonim ***** válasza:
73%
12# ku...ért verekedni szoktak, de ott jut a nőnek is a bunyóból. A tefélédet meg szeretni és megbecsülni szokták.
jan. 11. 07:22
 16/19 anonim ***** válasza:
71%
A személyiséged miatt nem kellesz a férfiaknak.
jan. 11. 07:57
 17/19 anonim ***** válasza:
55%
A legtöbb férfinak csak az számít, hogy vékony legyen a nő. Az nem baj, ha nincs melle, segge, vagy az arca nem szép. Talán 1% van, aki viszautasítana téged a külsőd miatt.
jan. 11. 10:04
 18/19 anonim ***** válasza:
36%

"Csúnya fejét lehet szépíteni, de egy ronda és aránytalan testet nem."

Sminkkel esetleg, de csak egy bizonyos szintig, és 24/7 nem lehet profi sminkben létezni.

"A legtöbb férfinak csak az számít, hogy vékony legyen a nő. Az nem baj, ha nincs melle, segge, vagy az arca nem szép. Talán 1% van, aki viszautasítana téged a külsőd miatt."

Vékony vagyok. Mellem nincs, seggem akad, arcom (fejem) ronda. Talán 1% van, aki NEM utasítana vissza a külsőm miatt. Mégpedig az alsó 1%...

jan. 11. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nők szoktak tetszeni, csak évek múlva is maradjon csini.
jan. 11. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!