Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a pasik, akik életük egy idejében sikertelenek voltak a nőknél, de sok fejlődéssel sikeresek lettek, ez utóbbi korszakban milyen eséllyel állnak bosszút?
Mondjuk fiatalabb korában megalázták, kinevették a nők, aminek hatására fanatikus önfejlesztésbe kezdett. És hosszú idő múlva az élet különböző területein sikeres lett. Lett pénze, javított a külsején stb.
Elképzelhető, hogy ebben a korszakban, amikor már tapadnak rá a csajok, a fiatalkori sérelmekért úgy áll bosszút, hogy rosszul bánik a nőkkel?
"mint azokat a viselkedési mintákat utánozzák, amiket az elcseszett X generációs szüleiktől látnak."
Akkor a Z is ugyanúgy elcseszett, és ugyenzt fogja továbbadni is.
26, én ezt értem, de könyörgöm szakadj már ki ebből a 2 pixeles gondolkodásmódból, hog yminden Ádámhoz és Évához visszavezethető. Emberek vagyunk, abszolút nem csak ez az egy hatás ér minket.
AMit most itt művelsz az közönséges szakbarbárkodás. Abban igazad van, hogy a szülőnek nagy felelőssége van, de ne tegyünk már úgy, mintha csak és kizárólag rajtuk múlna. Jó esetben nem ketrecben él a gyerek, egy halom másik hatás is éri és bizony 7 évesen már nem csak a szülők véleménye számít. Hiába mondja azt a szülő, hogy semmi baj a szemüveggel, ha azok akik az osztályban számítanak, ők rendre csúfolnak érte. Demagóg dolog azt állítani, hogy ez úgy lepattan a gyerekről mert ő otthon szeretve van.
Arról nem is beszélve, hogy ez itt a felnőtt párkapcsolatok téma. A pszichológusok abban teljes mértékben egyetértenek, hogy ha valaki 30 évesen is a szüleire mutogat, akkor ott kva nag ygáz van, és nem a szülőkkel.
32 Ha ez a felnőtt párkapcsolatok téma akkor miért hozod be a gyerekkort?
Ha neked nem tetszenek a tények, akkor azzal neked van dolgod. Senki se mutogat semerre. Érdekes ahogy leveszed a felelősséget magadról/szülőkről, abban a pszichiáterek is egyetértenek, hogy aki nem vállal felelősséget szülőként, azzal nagy bajok vannak.
33, magamról szülőkről? Mit tudsz amit én nem?:D
A pszichológia sosem volt annyira végletes és kétpixeles mint amilyennek te leírod. Egyszerűen nonszensz amit művelsz.
35, mert felháborít az ártó szakbarbárság. Olyanokat állítasz amik szakmailag nem állják meg a helyüket, és az itt lévő embereket hátráltatja a fejlődésben. Ártasz és mindezt fennhéjázó módon teszed. Én meg nem csípem azokat, akik a körülmények ismerete nélkül egyértelműen kijelenti ki a hibás és kinek milyen pszichés problémája van.
És igen, azzal tisztában vagyok, hogy zavarnak azok az emberek akik tudatosan ártanak másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!