Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi egy buliban csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi egy buliban csak táncot és csókot kezdeményez, szexet nem, annak mi az oka?

Figyelt kérdés
Nem kapcsolatot akar, el se kéri a csaj nevét, de max csókolózik vele aztán tovább áll. Mi ennek az oka, hogy nem kérdezi meg, hogy átmegy e hozzá?
jan. 9. 11:32
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Van párja? Mégse jöttél be neki, rosszul csókolsz, a pillanat hevében történt, a pia tehet róla, rosszullét környékezte?
jan. 9. 11:34
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
Annyira nem tetszik neki, csak ennyire.
jan. 9. 11:34
 3/9 anonim ***** válasza:
86%
Szórakozgat, ennyi. Vagy talán valami kiábrándította. A részeg emberek szájszaga pl gyilkos tud lenni.
jan. 9. 11:53
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Ha pedig megdug, akkor meg az a baj, hogy minden pasi csak a szexre megy...
jan. 9. 12:09
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Passz. Van az úgy, hogy az embernek csak hiányzik az, hogy valaki vonzónak találja, bókoljanak neki (egy csók is felérthet egy bókkal), kívánják, érezze, hogy van esélye másoknál. Nem feltétlen akar bármit is.

Meg aztán előfordulhat, hogy nem azért mész el bulizni (sőt, sztem az esetek nagy részében ez van), hogy lefektess valakit, persze ilyen is. Jól akarod érezni magad, táncolni akarsz, tombolni. Aztán összeakadsz valakivel aki azért nem ellenszenves, jól néz ki. Elcsattan egy csók ha bejöttök egymásnak. Ha jó csók, folytatódik. De igazából nem egyéjszakás kalandért mész le, csak így alakult, hogy akár lehetne az is.

Velem is volt ilyen, igaz én nő vagyok. Elmentem barátokkal bulizni és volt, hogy teljesen véletlenszerűen összetalálkoztam valakivel (pl.: egyik barát barátja) és elkezdtünk kint dumálni, abból az lett, hogy megcsókolt és egész este smároltunk. Persze ott felmerült a szex, nagyon bejöttünk egymásnak, de jobbnak láttuk (főleg én:D) ha nem. Aztán pár héttel később megtörtént, de ez nem tartozik szorosan ide.

Volt olyan pasi is, szintén buliban akivel fel se merült a szex. Igaz nekem ő annyira nem jött be, meg fiatalabb is volt, mint én.

És furcsa tapasztalat, de pont az elsőként említett pasi kapcsán derült ki számomra is, hogy valóban nem minden férfi akar feltétlen egyéjszakásokat. Én is azok közé tartoztam aki úgy gondolkodott, hogy "minden férfi csak dugni akar, bármi áron". Nem mondom, hogy nincs benne igazság, mert ha elvesztik a fejüket egy nő miatt, pláne isznak is egy kicsit, akkor könnyen belemennek ha a másik vevő rá, de ő speciel pont egy olyan srác (később derült ki, dumáltunk stb.) aki tényleg nem arra utazott, hogy minden buliban megfektessen minden lányt. Van olyan, hogy néha egyszerűen csak úgy alakul, mert találkozol egy ilyennel. Mint ahogy nem minden nő, aki pl.: belemegy egy kalandba, egy ri@@nc, egyszerűen csak előfordulhat.

Szóval fura tapasztalat volt és ritka is az ilyen szerintem.

Amúgy felesleges ezen agyalni. Millió oka lehet mindennek.

N

jan. 9. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Vagy van neki csaja, és addig azért már nem merészkedik, vagy szimplán gyáva. VAGY, nem vagy az esete, csak szórakozik, mert be van b*szva.

A három közül valamelyik.

jan. 9. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez fura. Miért kellene buli után rögtön ágyba menni? Lehet az is, hogy komolyan vesz és akkor ugye nem a szex az első az ismerkedésnél.
jan. 9. 13:59
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem az a bajom, hogy nem hívnak át magukhoz, volt már egyéjszkás kalandom, nem jött be. Én azt tapasztaltam, hogy többször van csak csók, minthogy bepróbálkozzon máshogy is. Szerencsére amúgy mindenki normális volt velem eddig és elfogadták hamar, hogy nem megyek át.

Egy férfi barátommal került szóba ez a téma és ő mondta, hogy nem érti, mire jó ez, hogy csak csókolózni megy oda, azt megérti, ha szex reményében megy oda, de a csók nem nagy dolog neki. Ezért tettem fel a kérdést, hátha van rá valami magyarázat. Nekem amúgy nem is volt eddig a beszélgetésig furcsa, hogy nem akar mindenki felvinni magához.

jan. 9. 14:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok. Még valami eszembe jutott.

Szintén az első példaként említett srác volt az aki (szintén egy későbbi beszélgetés kapcsán említette), hogy volt már arra példa, hogy egy csaj agresszívan kezdett el vele viselkedni (nem tudom miért) és ő meg értelemszerűen nem akar ilyen helyzetekbe keveredni. Leállítani pláne egy részeg, agresszív lányt nehéz. Ő mondta, hogy el akart onnan abból a szituból szabadulni, de mivel ő elég magas és elég izmos, tehát fizikailag sokkal nagyobb, egy kisebb véletlen rossz mozdulat is rosszabbul sülhet el és semmiképp nem akarja, hogy még véletlen is valaki fizikai erőszakkal vádolja.

Szerintem az is benne lehet néha (!), hogy az utóbbi években egyre több eset előkerült ami a különféle bántalmazásokkal ill. visszaélésekkel foglalkozott. Lehet csak simán védi magát az ember, mert tényleg lehet elborult sztorikat olvasni mindkét oldalról.

Arról is, hogy hogyan bántanak emberek embereket és arról is, hogyan élnek vissza nők ezzel. Lehet csak nem akar magának bajt csinálni.

Sztem ritka aki erre gondol egy buliban, de megint mondom ki tudja, millió dolog előfordulhat.

jan. 9. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!