Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik sok férfival feküdtetek le, hogy jött össze?
Figyelt kérdés
Hogy sikerült 10, 20, 30, 50, vagy 70 férfival lefeküdni? Komolyan kérdezem.2024. jan. 8. 13:12
21/25 anonim válasza:
Kihasználtak. Bevettem a szeretleket meg udvarlást. Én meg mindig szerelmes voltam.
22/25 anonim válasza:
"Csak az veszi lazán az ismerkedést aki szexre megy."
Hülyeség. Én nem csak arra megyek mégis lázam vettem. Mit görcsöljek rá.
24/25 anonim válasza:
Ha nem lennék ronda, nekem is lett volna vagy 50 hapsim.
25/25 anonim válasza:
24: Nekem is, de én is ocsmány vagyok.
Kérdező: Igazából ennyi, jól kell kinézni. Onnantól vagy rád repülnek élőben is egy csomóan, vagy ha mégsem, mert például nem mozogsz olyan közegben, akkor Tinder, Badoo stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!