Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom kiszolgáltatja magát velem, és unom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ha ő van itt nálunk (szüleinkkel élünk még), akkor mindig kaját kell neki csinálnom, de azt se mindegy, hogy milyet. Sose jönne ki velem a konyhába, hogy segitsen megcsinálni a szenfvicset, tojásrántottát stb.
Azt mondja hogy ügyes vagyok, megtudom én csinálni, és ne legyek lusta.
2024. jan. 7. 16:17
1/28 anonim válasza:
Te mit tennél? Miért csinálod meg Neki?
2/28 A kérdező kommentje:
Mert megkér rá. Még a konyhába se jönne ki enni, hanem be kell neki vinnem a szobámba. Lehet hogx emiatt is, de kezdem kicsit unni őt.
2024. jan. 7. 16:21
4/28 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy lehet kimenni a konyhába, tudja hol van a tojás meg a serpenyö, rajta.
Ebböl viszont rendkívül jól látszik, hogy mennyire tart téged, meg úgy általában a nöket és mi vár rád, ha vele maradsz.
Ne legyél lusta???? Hát akkor ö mi? Úgy vágnám ki, hogy a lába sem éri a földet.
5/28 anonim válasza:
Ha éhes kimegy. Eddig sem halt éhen. Ha ennyire nem tisztel, nem is értem miért vagy vele. Boldog párkapcsolatban élsz?
6/28 anonim válasza:
Menj te át hozzá és csináld vele ugyanezt 😄 kiváncsi lennék a reakciójára.
7/28 anonim válasza:
Ismered azt a szót, hogy nem? Kezdd el használni.
8/28 anonim válasza:
ennek vége ha egy nő ilyeneket mond a kapcsolat kuka.
9/28 anonim válasza:
Hiába mínuszolsz le, más megoldás nincs.
Nem kell kiszolgálni. Sőt, nem kell ilyen herével együtt lenni.
10/28 anonim válasza:
Ő is megteszi ezt neked amikor te vagy náluk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!