Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányasra értékelnéd magad külsőre és belsőre?
Figyelt kérdés
Korod és nemed?2024. jan. 7. 11:24
11/39 anonim válasza:
1
Bocs, de le kellett pontozzalak. Ha te kettes vagy, akkor nincs remény az emberiség számára. :P
Magamat amúgy külsőre 7/10-re értékelném, a belső viszont tök szubjektív.
Van, amiben túlteljesítem és van, amiben alulmúlom az átlagot, szóval legyen mondjuk 5.5/10.
12/39 anonim válasza:
Külső (photofeeler alapján is):6-7/10
Belső- 6/10
44N
14/39 anonim válasza:
Külső 2/10
Belső 2/10
29 férfi.
Ezeket a számokat mindig tudom hozni.
Elhízott nem stílusos foszer vagyok külsőre.
Belsőre pedig unalmas vagyok semmi izgalom wagie élet mód.
16/39 anonim válasza:
Huhh, ez már egy pszichológiai tanulmányt is megerne, hogy mennyire utaljak magukat az emberek.
17/39 anonim válasza:
Külső a photofeeler szerint 3,4, de szerintem legalább 6 a korosztályomban.
A belsőm egyesek szerint 0, mások szerint 9, szerény véleményem szerint viszont olyan 7. 41N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!