Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én is játszadoztam más érzéseivel? Ez annak minősül?
Karácsonyi bulin volt egy srác, aki elég ramatyul volt lelkileg, és beszélgettem vele, mert láttam, hogy kellemetlenül érezte magát, hogy nem nagyon ismer senkit a társaságból. Plusz volt egy téma, amihez nincs sok közöm, de érdekelt: szobrásznak tanult.
Utána ittam, és hát többnyire a barátaim biztatására tánc közben csókolóztunk. Meg is bántam már akkor az egészet, gáz volt. Utána a haverja is beszélt velem, elmondtam neki, hogy nem vonzó a számomra, és nem akartam semmit tőle, se megbantani. Egész végig csak ült, maga elé nézve, meg nyomkodta a telefonját, állandóan engem nézett, én meg egész végig nem mertem ránézni. Aztán velem szemben ült, utána meg rosszabb volt, mert nem tudtam sokszor hova nézni. Utána én tényleg hozzá se szóltam, rá se néztem, de ő állandóan engem nézett.
Azt hoztam fel, hogy lehet az volt a baj, hogy túl gyorsan történt minden, de amúgy alapjaraton nem jött be nekem, és tényleg érdekelt a szobrászat, művészet (én az irodalmat szeretem, a verseket, ilyenbe nincs nagy jártasságom). Aztán rám írt, túl estünk két erőltetett beszélgetésen, és azóta nem kerestük egymást.
De a barátnőim meg nyomatják vagy 2 hete a csávót, mintha pénzt kapnának azért, hogyha összejövök vele. Lehet, hogy így még cikibb, hogy a legjobb barátnőm párjának a haverja.
"a barátnőim meg nyomatják vagy 2 hete a csávót"
Mondd meg nekik, hogy már nem keresitek egymást, és kész.
Ez abszolút nem gáz, inkább olyan aranyos tini kavarás.
Én 28f egy céges bulin részegen táncoltam és smároltam egy kolléganőmmel aki el volt jegyezve.
Megesik az ilyen bulikban.
Nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
Valamilyen szinten játszadoztál, de azért olyan nagy dolog.
Azért már 20x túl kellett volna magát tennie azon, hogy egy bulin egy lány érdeklődő volt, aztán smárolt vele, majd mégsem akart semmit.
Nem arról van szó, hogy több hét/hónap/év elment egy kérdőjeles ismerkedésre/kapcsolatra.
Amúgy a tanulság az, hogy ne legyél ennyire befolyásolható, ne hagyd, hogy bárkit is erőltessenek rád a "barátaid".
Állj a sarkadra ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!