Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan engedjem el a görcsös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engedjem el a görcsös párkeresést? 26/L

Figyelt kérdés
2024. jan. 6. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Mit ertesz gorcsos alatt?

Azt h szeretnel part egy normalis igeny.

2024. jan. 6. 20:04
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Foglald el magad valamivel. Keress valami hobbit, járj el haverokkal stb.
2024. jan. 6. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Irj 26F
2024. jan. 6. 20:47
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Részletesebben? Így azt hisszük 26/F vagy, csak így írtad ki hogy jobb válaszokat kapj mint egy férfi. Általában egy nő nem is szokott rá görcsölni erre, mert sorban állnak utánuk a jelentkezők.
2024. jan. 6. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Ha ezt így meg kell kérdezni, akkor valójában nem is akarod elengedni. Majd ha tényleg beleunsz az egészbe, akkor menni fog magától is az elengedés. Tapasztalatból mondom.

35/f

2024. jan. 6. 21:17
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Postaládámban találod erre a megoldást. :)

28 F

2024. jan. 6. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
67%

És ez a görcsös párkeresés az elmúlt kb. 6 hónapban miben nyilvánult meg?

Még is mit tettél, hogyan kerested?

Vagy fél éve ücsörögsz a babérjaidon lapozgatod a társkeresőket?

2024. jan. 6. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem 29 évesen egyszer csak sikerült "elengednem". Próbáltam megtalálni a hívatásomat, az életutamat.

Elkezdtem újra tanulni: iskolai végzettség szintjét emelni - akár nappali, akár esti tagozaton. Tanfolyam végzése, stb. Bulizni is eljártam és akkor megpillantottam Valakit, akit még akkor nem tudtam megszólítani.

Amikor már csak úgy BARÁTKOZTAM(!) eljött egy olyan kapcsolat, amelyben a lánykérés is felmerült...

De a mai világban SOKKAL-SOKKAL(!) nehezebb megtartani egy párkapcsolatot, mert túlságosan az anyagiakra épül minden!

2024. jan. 7. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Közel az 50.-dik életévhez én azt mondom Neked Kérdező: inkább a BARÁTSÁGOK(!)-ra próbálj meg építeni! Abból még lehet párkapcsolat.

Nem, nem fog menni a görcsös társkeresés. Abból mindig csak illúzió lesz, hidd el! Találj valamilyen értelmes célt, és apránként maguktól helyükre kerülnek a dolgok.

Közhely ugyanazt emlegetni, de tényleg így van: NE AKARJ(!) egy társadalmi normának megfelelni, mert nem mindenkinek ugyanaz az életútja! Lehet Neked egészen más, mint a többségé.

Nem minden házasság alakul meseszerűen, és iszonyú sok probléma felmerülhet menetközben. Viszonylag sok idő, amíg kiismersz Valakit.

2024. jan. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!