Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem kevés vagyok, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem kevés vagyok, de közben mégsem... a párom exe szebb mint én?

Figyelt kérdés

Félek, hogy velem azért kezdett el beszélni, hogy elfelejtse az exét... 2 évig voltak együtt és együtt is laktak... a lány velem egy idős ugyanúgy hosszú barna haja van mint nekem, csak ő kék szemü én barna... nem járunk a sráccal, de flörtölünk és kezdek iránta érezni dolgokat.

Tegnap megbeszéltük ezt a sráccal, de egyszerűen kevésnek erzem magam az exe mellettem. Megkérdeztem, hogy "összejönnél vele újra?" a válasza az volt, hogy "Igen, de ehhez nagyon sokat kell változnia neki is meg nekem", elkezdett drogozni, inni miatta, hogy tudja elfelejteni, de még most sem tudja letenni a drogot meg az ivást. Ez előtt 3 nappal beszélgettünk és mondta, hogy sír... én megnyugtattam és utána kiváncsiságból csak úgy mondtam hogy "...és akkor vissza kaphatod a volt barátnődet" erre az volt a válasza, hogy "nekem nem kell ő mint külső, nekem lélekben maradt meg ő, de nem tudnék újra együtt lenni vele, sokat szenvednék" és aztán mondta, hogy "az sok idő". Aztán a tegnap találkoztunk ás megkérdeztem erről, hogy 'aznap amikor sírt miatta sírt?' és mondta hogy "ahh... részben, tudod felgyülemlettek a dolgok bennem". Annyira félek, hogy csak arra használ engem, hogy elfelejtse, de a baratái egyszerüen annyira örültek, hogy megismert engem, hogy odajöttek a haverjai és vigyorral mondták nekem, hogy örülnek, hogy végre megtalált engem a srác és, hogy újra boldog lehetett velem.

Több mint 1 éve szakítottak a lánnyal.

A lánnyal tartsák a kapcsolatot, találkoznak és beszélgetnek, láttam az üzeneteket. Aztán mondta, hogy őt soha nem fogja elfelejteni.

2024. jan. 6. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Valóban kevés vagy, ez az oka annak, hogy összejöttél egy drogos, iszákos pasival. Nem hinném, hogy nálad talál jobbat, szóval nem valószínű, hogy lelép. Kivéve akkor, ha az exének még kell, ugyanis a csávóka feltehetően simán visszamenne hozzá.
2024. jan. 6. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Ja, bocsánat, most olvasom, hogy nem jöttetek össze. 😆

Akkor viszont ajánlom, hogy hagyd ezt a srácot, mert csak lehúz téged. #1 voltam.

2024. jan. 6. 18:09
 3/8 A kérdező kommentje:
... sokat talalkozunk, de azota sokszor jozan:)
2024. jan. 6. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Az oke hogy iszik de drogozik is rendszeresen.. elwg hol kell kineznie ha az eletmodja sem tantorit el tole.. be kutyasodtal..
2024. jan. 6. 19:29
 5/8 A kérdező kommentje:
nagyon is jol nezki, nem mondtam hogy most is nagyon drogozik vagy iszik, leszokoban van, mar elottem is leszokoban volt csak ezt nehez
2024. jan. 6. 19:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Végse olvasom. Minek foglalkozol ilyen pasival? Legyen eszed.

N 31

2024. jan. 6. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt mondta, hogy igen, összejönne vele újra? :D Akkor jöjjenek és te lépj ki a képből.
2024. jan. 9. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Nehez. De aki leszokoban van az nem caapja szet magat neha mert folyton vissza esik ezaltal. Szerintem csak terel.
2024. jan. 9. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!