Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem kevés vagyok, de közben mégsem... a párom exe szebb mint én?
Félek, hogy velem azért kezdett el beszélni, hogy elfelejtse az exét... 2 évig voltak együtt és együtt is laktak... a lány velem egy idős ugyanúgy hosszú barna haja van mint nekem, csak ő kék szemü én barna... nem járunk a sráccal, de flörtölünk és kezdek iránta érezni dolgokat.
Tegnap megbeszéltük ezt a sráccal, de egyszerűen kevésnek erzem magam az exe mellettem. Megkérdeztem, hogy "összejönnél vele újra?" a válasza az volt, hogy "Igen, de ehhez nagyon sokat kell változnia neki is meg nekem", elkezdett drogozni, inni miatta, hogy tudja elfelejteni, de még most sem tudja letenni a drogot meg az ivást. Ez előtt 3 nappal beszélgettünk és mondta, hogy sír... én megnyugtattam és utána kiváncsiságból csak úgy mondtam hogy "...és akkor vissza kaphatod a volt barátnődet" erre az volt a válasza, hogy "nekem nem kell ő mint külső, nekem lélekben maradt meg ő, de nem tudnék újra együtt lenni vele, sokat szenvednék" és aztán mondta, hogy "az sok idő". Aztán a tegnap találkoztunk ás megkérdeztem erről, hogy 'aznap amikor sírt miatta sírt?' és mondta hogy "ahh... részben, tudod felgyülemlettek a dolgok bennem". Annyira félek, hogy csak arra használ engem, hogy elfelejtse, de a baratái egyszerüen annyira örültek, hogy megismert engem, hogy odajöttek a haverjai és vigyorral mondták nekem, hogy örülnek, hogy végre megtalált engem a srác és, hogy újra boldog lehetett velem.
Több mint 1 éve szakítottak a lánnyal.
A lánnyal tartsák a kapcsolatot, találkoznak és beszélgetnek, láttam az üzeneteket. Aztán mondta, hogy őt soha nem fogja elfelejteni.
Ja, bocsánat, most olvasom, hogy nem jöttetek össze. 😆
Akkor viszont ajánlom, hogy hagyd ezt a srácot, mert csak lehúz téged. #1 voltam.
Végse olvasom. Minek foglalkozol ilyen pasival? Legyen eszed.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!