Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tenyleg en vagyok a hulye ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tenyleg en vagyok a hulye ?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem par napja egy korom beli sraccal az rgyik platformon ...

Tegnap nem jott ossze a tali ami nem igazan tetszett neki ,sajnalom barmikor barkinek kozbe johet barmi ...

At raktuk mai napra ,de este meg furcsabban kezdett viselkedni ...

EN kerdeztem ra h nincs e kedve masik platformon folytatni a beszelgetest....

Azt momdja nem .... majd el megyunk egyet setalni utana alakul ...

Eleve meg se kerdezte h lenne e kedvem ,masik mintha valamit rejtegett volna ...meg irtam neki szepen a velemenyem amit itt is ...hogy legalabb meg kene kerdezni van e kedvem a.masik h helyettemxne dontse el ....es valamit valaszolt ra de tiltottam is .

Most en vagyok a hulye ,velem vam a baj ? N32

jan. 5. 08:21
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9 meg a delelott ,reggel majdnem!

Annyit irtam neki 6 korul mar kepben leszek ...erre a valasza o este nem fog velem talalkozni es nem is akar ...

Meg az ,hogy majd o ki talal valamit es abbol nem enged ...

A profiljat se akarja ki adni ...semmit nekem furcsa ennyire ?

jan. 5. 09:03
 12/23 anonim ***** válasza:
54%
A ti korotokban egy randit össze kell azért egyeztetni a munkával. Ha erre vett ki szabadságot és te az utolsó pillanatban visszamondtad, akkor a szabija ugrott neki a kukába. Ajánlotta helyette a másik napot másik programmal, eldöntheted elmész-e. Eldöntötted, nem mész el, ez ennyi. Nem tudom milyen határidővel mondtad vissza a randit, de ebben ő alkalmazkodott hozzád és nem te hozzá, szóval a kiakadásod szerintem túlzás.
jan. 5. 09:03
 13/23 A kérdező kommentje:
12.nem dolgozik tenyuk hozza en igen ...
jan. 5. 09:04
 14/23 A kérdező kommentje:

O csak a hazat ujjitja ha van kedve ,az alberlet penzbol el most csak ...en dolgozom. Fodrasz vagyok es van ,hogy jon uj vendeg ...nem fogom miatta vissza mondani .

Vagy barmikor kozbe johet barmi

jan. 5. 09:05
 15/23 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem hagyd, nem hozzad valo semmiben..

Titkolozzon, bunkoskodjon maganak.

jan. 5. 09:06
 16/23 A kérdező kommentje:
15 koszonom !!
jan. 5. 09:10
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az, hogy ő kerek-perec kijelenti, hogy nem enged, meg titkolózik már az elején...hát, szerintem is hagyd.
jan. 5. 09:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne is azzal foglalkozz, hogy itt most ki a hülye. A legeslegelején vagytok mindennek, és már most rossz érzéseket kelt benned a viselkedése, a hozzáállása - engedd el... Ne nyomd el a megérzéseidet, a "belső hangot", hanem bízz benne, magadban, a saját ítélőképességedben.
jan. 5. 10:05
 19/23 A kérdező kommentje:

18 igen ....meg kerdojeleztem de ezek szerint nem jol tettem ...

Ezert is kezdtem igy ,hogy talan en vagyok a hukye,velem van gond?

De csak nem ezek szerint

jan. 5. 10:08
 20/23 anonim ***** válasza:
69%
Ha elfogadsz egy tanácsot: sose kérdőjelezd meg magad, a benned keletkezett érzéseket. Én is hajlamos voltam rá sokáig, mert ugye legyünk ésszerűek, vizsgáljunk meg mindent több nézőpontból stb., ez így mennyivel "okosabbnak" tűnik, mint a "buta" kis érzésekre hallgatni. Nem szabad. Azoknak az érzéseknek önvédelmi funkciójuk is van, meg tudnak óvni attól, hogy egy rossz kapcsolatban köss ki.
jan. 5. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!