Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van jelentősége annak, ha egy férfi folyton az anyukájához meg a párjához hasonlítgat?
#1 Hát igazából tényleg csak annyit tudok mondani, hogy egy jó barátja, nem tudom ezen kívül mire vagy kíváncsi.
#2 Nincs különösebb hangsúly, csak ilyen szimpla beszélgetés közben random jön.
#3 Nem szeretnék tőle semmit, én tiszteletben tartom, hogy van párja, csak a hülye agyam mindent túlgondol függetlenül attól, hogy van-e jelentősége a dolognak, vagy nincs. :D Én csak kíváncsi vagyok, ezt szokták-e mások is csak így mondani valakinek, vagy ez így furcsa, mert nekem kicsit az.
#5 Igazából nem nagyon tudtam hova kéne írnom. Talán azért írtam ide, hogy ha van jelentősége akkor az azért van, mert engem is úgy lát mint őket, és akkor nem csak barátként tekint rám, de igazad van, jobban illett volna a barátok, barátságok kategóriába. Nem vagyok gyakorlott a kérdések kiírásában.
#7 Jó értelemben, általában ha tetszik neki valami, amit csinálok. Bár egyszer éppen azt emelte ki, hogy én nem jegyzem meg neki, ha gonoszul viselkedik, szemben a párjával meg az anyukájával. Ez kicsit olyan számonkérőnek tűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!