Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek az a lány, aki megérdemli, hogy virágot
vegyen neki a párja?
Figyelt kérdés
Körülöttem csak olyan férfiak vannak, akik virágot vesznek, hercegnőként kezelik a párjukat. A kisöcsém is beutazott hajnalban a legelső busszal a kis szerelméhez, vett neki kakaóscsigát, és felhívta, hogy "Szia, egy hülye gyerek vár az ablakod alatt egy kakaóscsigával". Engem sose leptek meg ilyenekkel, mindig csak különleges alkalmakra kaptam valamit. Pedig én is igyekeztem meglepni a másikat.
Hogyan legyek olyan nő, aki mindezt kiérdemli?
2024. jan. 4. 14:48
1/9 anonim válasza:
válassz olyan pasit, aki ilyen típus. Nem mindegyik az. Van, aki máshogy fejezi ki a szeretetét.
2024. jan. 4. 14:50
2/9 anonim válasza:
Vannak emberek akinek ez a szeretetnyelve, és tudod vannak olyan emberek akik nem értik a másik szeretetnyelvét, szerintem ezt az elején le kell kommunikálni mi esik jól a másiknak, hogy te ettől vagy boldog hogy ha szereted ha nőként kezelnek az emberek többsége nem iqbetyár és ez van, ha értelmesebb felfogja és ha veled akar lenni tenni fog a boldogságodért, akkor is ha azt virágban és kakaóscsigában mérik :D ha nem tesz azért hogy neked jobb legyen a közérzeted az nem szeret eléggé es ezt nem lehet kihisztizni! Azt el kell szépen engedni.
2024. jan. 4. 14:53
3/9 anonim válasza:
Romantikus csávóval ismerkedj, de azt ne felejtsd el, hogy nem fog örökké ő se "princess treatment"-ben részesíteni.
2024. jan. 4. 14:54
4/9 anonim válasza:
Nem jó pasikat választasz.
2024. jan. 4. 15:06
5/9 anonim válasza:
Ez a férfiról szól. Ha ő hercegnőként akar bánni a barátnőjével, úgy fog. Ha nem ilyen típus, akkor sosem vesz virágot.
2024. jan. 4. 15:37
6/9 anonim válasza:
Belőlem teljesen kiölték. A virágot nem becsülte meg, lerakta az első helyre és ottrohadt, pikniket cikinek gondolta inkább étterem...
2024. jan. 4. 15:45
7/9 anonim válasza:
Exemtől sose kaptam semmit, még a szülinapom is bő egy héttel később jutott az eszébe.
A mostani páromtól rendszeresen kapok apró figyelmességeket: virágot, csokit, stb.
2024. jan. 4. 16:48
8/9 anonim válasza:
Más bajod nincsen?
Persze a virág az megold mindent.Jóbb is az,ha Józsi két pofon között,vagy másnaposan virágot vesz,mint Béla,aki nem vesz,de helyette minden mást megkapsz tőle.
Agyfa$t kapok az ilyen nyavajgásoktól.Mi vagy te valami kisgyerek?Csokika,cucus kell, meg ajándék?Plüss macika nem kell?Azt is vehetne havonta egyet, nem?
2024. jan. 4. 18:37
9/9 anonim válasza:
Válassz olyan férfiakat, mint amilyenek azok a férfiak a környezetedben. Ismersz ilyeneket, látod, tudod, hogyan viselkednek, milyen a kisugárzásuk. Válassz olyat, ne csak az alapján válassz, hogy mennyire szexi a másik külsőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!