Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mièrt piszkál állandóan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt piszkál állandóan?

Figyelt kérdés

Nem is kapcsolat, hanem ismerkedés….és nem bírom már mellette, gyenge vagyok kilépni

Állandó jelleggel, minden egyes beszélgetésben benne van:

menjek kondiba, egészséges partnert akarok, minden egyes beszélgetésnél előjön a kondi. Ő hogyan edz, hogyan szenved, még azt is képes volt nekem elmondani hogy a kondiban feláll neki más nőkre.

Én is sportolok, sőt beiratkoztam csoportos edzésekre (főleg a pusholás miatt) de az nem felel meg neki, (pedig nagyon szeretem a sportom ő meg gyenge alkatilag hozzá) magas vagyok, picit teltebb de csinos. Picit híztam de az indexek szerint is megfelelő a súlyom a magasságomhoz

Ha eszek, vagy rendelek esetleg egyszer fast foodot (nem sokszor) akkor cseszeget, de ha ő teszi az nem probléma. Folyamat számolja a kalóriát srác létére, lekövérezi magát, kövér embereket gúnyol és minden meme a kövérségről szól.

Diétákkal csesztet; hogy mennyire akarja hogy közösen járjunk. Eleinte kedvem is volt, de olyan szinten túltolja minden egyes alkalommal ezt a témakört hogy megőrülok.

Minek fekszik le velem ha nem tetszek neki? Legutóbb is, “meghíztam, bocsi nagyon szeretlek de làtszik nagyon” lenyomott egy monológot hogy hogyan kéne edzenem. De ha ennnyire nem felelek meg minek van velem?

Mindezt úgy tolja, hogy előtte nagyon keményen szerhasználó volt az illető. Évekig. Lehetséges hogy mentálisan bekattant ettől és azért akar ennyire egészséges lenni?

Nem bírom már vele az összes önbizalmam lehúzza, dicsérni nem dicsér észre sem veszi mennyi érték rejlik bennem(talán) és csodálkozik hogy nem akarok belemenni kapcsolatba vele

Igen: rengeteget mondtam neki hogy zavar ez a sok csesztetés, fejezze be, egy ideig abbahagyja majdnkezdi előről.

Az ilyen minek van velem? Azt mondja nagyon különleges lány vagyok, szerelmes lett belém de annyira toxikus ezekkel az elvárásaival

Főleg hogy én sportolok de nem fogadja el azt amiben én jól érzem magam

Tényleg ilyen a szerelem?

Huszonéves lány

jan. 3. 22:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mièrt piszkál állandóan?"

Mert megteheti veled.

Más nő már elhajtotta volna a náthásba.

jan. 4. 13:06
 12/14 A kérdező kommentje:

Erőt veszek és elhagyom. Egyébként meg találhatna olyan lányt, aki megfelel az igényeinek, testileg akkor miért nem teszi? külső adottságai megfelelnek ennek. Az már más kérdés, ki fogja ezt eltűrni.

Nagyon nehéz belőle kilépni, olyan mint egy negatív spirál, amiből próbálsz kilépni, de az érzelmi manipulációjával pont elérte azt, hogy nem kaphatsz jobbat és hogy ennyit érdemelsz.

jan. 4. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Férfi, vagy nő ez az illető aki a kondira akar rábeszélni?
jan. 14. 14:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha férfi várja el lánytól, hogy járjon edzeni, azt offold.
jan. 14. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!