Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejovok neki vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejovok neki vagy csak jofej?

Figyelt kérdés
Ismertuk egymast egy eve de csak kozos baratok miatt, sosem beszeltunk, de tudtuk egymasrol hogy ki kicsoda. Nemreg amikor az egyetemen voltam egy baratnommel odajott es nagyon joarc volt es olyan volt mintha mar ezer eve ismernenk egymast. De ott gondoltam hogy biztos csak nagyon kozvetlen es ilyen mindenkivel. Aztan nemsoka ezutan voltunk egyutt kocsmazni par masik emberrel. Leultunk egy hosszu asztalhoz a baratnommel az egyik oldalra egymas melle. Mellettem az asztalfon volt egy szek meg ugye velunk szembe ketto. Amikor megjott a haverjaval rogton az asztalfos szekre teritette a kabatjat ami mellettem volt, aztan amikor latta hogy a haverja velunk szembe ul de ugy, hogy neki meg hagy egy helyet elkezdett kicsit szerencsetlenkedni, eloszor at akarta rakni a kabatjat oda ahol ulni fog, vegul visszarakta az aszalfore es leult a haverja melle. Alapvetoen sokat beszelt meg viccelodott velem, amikor ittam vmi szr shotot rogton odarakta elem a soret hogy igyak belole, valamint a szexualis szokasaimrol is kerdezett. 21L
2024. jan. 2. 11:53
 1/4 anonim ***** válasza:
9%
Fogalmam sincs. 21 évesen legyen már valakiben annyi, hogy ezt ki tujda deríteni magának.
2024. jan. 2. 12:10
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Társaságban csaj szexuális életéről kérdezgetni elég creep dolog.
2024. jan. 2. 15:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez igy biztato eddig. Eloszor aggodtam, hogy a baratnoddel voltal, mert ez az a resz, ahol elofordulhatna, hogy iranta erdeklodik. De ha kulon beszeltel vele, meg te lattad az egeszet, el tudom kepzelni, hogy izgatja a jelenleted.

Es meg egy. Igy otven evesen latom, hogy mikor ereztem, hogy jelent valamit, ha az osztalytars mindig a kezet onkentelenul vegighuzza csak az en padomon, kollega a kezet a hatamra teszi valamilyen indokkal, mindig tetszes jele volt. Ezeket elbenaztuk es elfelenkkedtuk anno, de utolag bevallottak.

Oke, van, aki sok lanyt meg akar dugni, de szerintem ez eddig nagyon jo.

2024. jan. 4. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Kettesben meg nem beszeltunk, de a beszelgetesekben tobbszor is kerdezett tolem kulon, meg sokszor ram nez ha tarsasagban beszel. Na majd kideritem ha legkozelebb latom
2024. jan. 4. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!