Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi gyakran érint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi gyakran érint meg egy nőt, akivel véletlenül sokszor fut össze, az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Mindig köszön, 10-ből 8x megkérdezi mi újság, mosolyog. Minden alkalmat megragad, hogy megérintse a karom, a vállam. Felajánlja a segítségét, amikor olyan helyzet adódik. Ritkán, amikor tudja, hogy látom, a nyalogatja a száját. Mindig jókedvű, amikor lát, volt hogy énekelt, dúdolgatott közben, amikor csak ketten voltunk a helyiségben.

Ez azt jelentheti, hogy tetszem neki vagy csak jófej?

2023. dec. 31. 00:32
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

" Ritkán, amikor tudja, hogy látom, a nyalogatja a száját. "

Ezt teltebb ajkú nők szokták zavarukba, annak önkéntelen mozdulataként, és hogy visszatartság az érzelmet, ne látszódjon rajtuk. Erős kontroll párosul hozzá egy nőben. Ha ez férfitől van az mesterkélt, ott nem stimmel valami.

2023. dec. 31. 01:01
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
*visszatartsák
2023. dec. 31. 01:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint mi nem stimmel?
2023. dec. 31. 01:03
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

3 Valami. Valamire rájátszik, és próbálja előadni a "falu bikáját". Aztán az ilyenekről derül ki, hogy van mit tanítani nekik esténként. Jegyezd meg: az a férfi aki tud, az nem mesterkélt, annak nincs szüksége rájátszani, és előadni semmit. A csendes, az nem szorul ilyen előadásra:D.

A rájátszós mesterkélteknek meg bőségesen van tanítani való.

2023. dec. 31. 01:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"m-m-m-mit jelent ha egy hozzám nem túl közel álló férfi a beleegyezésem nélkül hozzám nyúlkál, és fogdos?"

Olyan sok pont ugyanilyen kérdés van itt is, meg az emberek kategóriában is.... Nagyon nehéz elhinni hogy az országban ennyi taperolós degenerált, és naiv szűzkislány van. (vagy lehet csak ez az oldal, és a sok rafkós fetisiszta tesz túl gyanakvóvá)

Na mindegy. Figyeld meg hogy hogy viselkedik a férfiakkal, ha őket is fogdossa akkor csak simán ilyen a stílusa, nincs személyes tere. Ha csak a nőket fogdossa akkor csak a bszásra képes asszociácilni ha a nőkről van szó, és a legminimálisabb emberi tiszteletet sem képes megadni nekik.

Ha csak téged fogdos, akkor kifejezetten téged akar megbszni, de tisztelni téged se tisztel. Ha te is akarod őt, akkor fogdosd vissza, vagy nem tudom.

2023. dec. 31. 02:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Akarom.🫣
2023. dec. 31. 02:51
 7/10 A kérdező kommentje:

Ja, férfiakat persze nem ,,tapogat", más nőkkel eddig nem láttam, ez nem jelenti azt, hogy ne tenné.🤔

Amúgy nem nevezném tapogatásnak, csak a karom, vállam érintette meg idáig, ezek olyan ártalmatlan területek és van aki azért csinálja, hogy komfortosabban érezze magát a közelében, akit ,,tapogat". Lehet, hogy csak kedves akar lenni, attól félek, hogy belelátok ebbe valami olyat, ami nincs és az rosszul esne.

2023. dec. 31. 03:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nyogodtan beleláthatsz többet, mert ennyi erővel a férfiak kezét is simogathatnánk. Nem tesszük vajon miért?
2023. dec. 31. 03:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de van amikor beszéd közben én is megérintem a másik karját azt vettem észre. Ugyanúgy nőket mint én, de nyilván semmit nem akarok tőlük. Simán lehet, hogy közvetlen tipus, barátkozó nyílt, és nincs semmi mögötte de az is lehet, hogy egy nőcsábász, ők is reflexből mindenkit megfognak, szugerálnak, ez a szájnyalogatás elég vicces egy férfitől, nem tudnám komolyan venni.
2023. dec. 31. 04:23
 10/10 anonim ***** válasza:
Majd ha akar tőled valamit,hidd el,hogy így vagy úgy,de tudtodra fogja adni!...
2024. jan. 1. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!