Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexuális monogámia nem erőltetett dolog?
Fiúk, képzeljétek el, hogy a barátnőtök egy álomnő, kedves, figyelmes, kényeztet, főz rád, amit csak kívánsz. Gyakorlatilag egész nap ülhetsz a TV előtt sörrel a kezedben, vagy azt csinálsz, amit akarsz, mert a csajod napi 100 ezreket visz haza.
Tudod, hogy miből van a pénz. De szereted a barátnődet, és ő is maximálisan szeret Téged, ezt a nap minden együtt töltött percében érezteti, tudatja veled.
Elnéznétek neki a munkáját? Hogy állnátok hozzá?
Értem miről beszéltek, jelenleg én is kicsit másképp állok a dolgokhoz, mint akkor (2 éve), és én sem vágyom másra, meg a párom sem...
De azért valljuk be, hogy az igazi nem mindenkinek köszön be. Lehet, hogy valaki, aki itt él M.o.-n és hozzámegy a 3., 4. férfihez az életében, mert már csak pár éve van családot alapítani, na lehet, hogy az Ő nagy Ő-je az északi sarkon halászik... Tehát sosem fog ebben a csodálatos érzésben részesülni, vagy ha mégis, akkor lehet, hogy akit Ő igazi Ő-nek nézett annak nem Ő az igazi...
Tudod az a baj, hogy a :"Te nem vagy normális!"- sértően hangzik, pedig tényleg nem vagy az. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem vagy átlagos. Mások az elvárásaid, és a szokásaid, mint az átlagnak. Ezt nem sokan tudják befogadni, mert egy prűd társadalomban élünk, ahol mindenki önző módon kisajátítja magának a párját.
Egyébként meg élj úgy, hogy neked jó legyen, és ne törődj mások elítélő kritikájával.
Nem vagyunk egyformák. Nem kell ugyanúgy élnünk.
Hát nekem nem esett le az illető hölgyemény foglalkozása...
---
Egyébként ízlések és pofonok, kérdező. Ha neked jó, csináld, és keress hozzá olyan partnert, aki ugyanúgy akar élni, mint te. De ne akard megmagyarázni, hogy mindenki zakkant, aki hűséges. A párkapcsolat, a nevében is benne van, attól pár-kapcsolat, hogy egy pár között jön létre, nem több ember között.
Mindenki azzal d*g, akivel akar, én a férjemmel, te meg annyi pasival, amennyivel akarsz. Nekem így jó, neked meg úgy, ez a lényeg.
Szerintem meg pont annak vannak önértékelési zavarai meg kisebbrendűségi komplexusa, aki nem tudja az intimitást a párkapcsolatában megélni, félredug, mert onnan kell neki a megerősítés, valamint eltűri, hogy a párja félrelép, csak azért, mert nem akar egyedül maradni és nem akarja elveszíteni. Meg gyáva ahhoz, hogy beismerje, hogy a kapcsolatának annyi.
A fikázásomon kívűl nem kaptam választ a kérdésemre...
Miért olyan szörnyű, ha valaki félredug? Oké, én nem vagyok normális, de akkor ti, normálisok magyarázzátok el, hogy megértsem mi olyan szörnyű abban a tudatban, hogy mással szeretkezik a párod, akit szeretsz (szeretet=örülsz annak, ami neki örömet okoz, és fordítva nekem legalábbis)?
A NŐKNÉL a sexuális monogámia egy EVOLÚCIÓS ösztön.
Mégpedig azért, mert ha több párja van, akkor a párok az egymás közötti versengés közben kicsinálják egymást (mint pl. az oroszlánfalkában is csak 1 kanoroszlán reszelhet, ha más is reszel azt kinyírja az erősebb). Viszont ez a nősténynek (nőnek) rizikó, lévén ha megsérül vagy elpatkol az apuka, akkor az utód felnevelése problémás.
Ezt persze már nem lehet ilyen egyszerűen átültetni a modern világban, ahol egy anyuka is képes lenne felnevelni egyedül egy gyermeket, de az ösztön megmarad mind a nőkben mind a férfiakban.
Ha ez benned nincs meg, akkor az probléma...
nyitott kacsolat soha nem az igazi és nem lesz tartós
a férfiaknak sérti a büszkeségét/egoját, ha a nő félrelép (még ha nem is mutatja) és olyan mellett horgonyoz le, aki isteníti
nem lenne gond a poligámia, ha nem vonzana be automatikusan érzelemmentességet a kapcsolatba ezáltal annak végét
a te társad is szerelmes lett másba, ergo beléd nem volt.
ha egy nő vágyik poligámiára, nem tudja hogy ezzel le is írja magát a sráok előtt és csak lyuk lesz a szemükben, több nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!