Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mentél el először a párod előtt wcre?
A barátom simán elmegy előttem, persze nem jelenti be, de nem zavartatja magát. Én ezt valamiért nagyon kínosnak érzem, de már ő is röhög rajtam, mert nem pár hónapos kapcsolatról van szó.
Eléggé úgy látom, hogy ebből csak én csinálok nagy ügyet. Szóval, nálatok mikor történt ez meg?
Mi az, hogy “rlőtted”? !
Természetes emberi funkció. Ami ki akar jönni, azt megfelelően kulturált körülmények között ki kell engedni.
Ha menni kell, akkor menni kell.
Ha tüsszenteni, köhögni kell, azt sem fjtod vissza, nem? Nem is tudod. Az a légutakat tisztítja.
A wc-n meg mást.
Megáll az ember esze.
Legelőször amikor kellett Wc-re mennem. Mi ebben ciki? Természetes dolog, mindenki jár kakilni és pisilni, sőt még hasmenése is van.
Nem fog hallgatózni a párod, illatosító létezik kérdező. Nem fog undorítónak tartani érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!