Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hirtelen mitől viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hirtelen mitől viselkedik ilyen kedvesen?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel pár éve nem jöttem össze, magyarán mindenféle hülye indokokkal kioffolt.

Annyit kell róla tudni, hogy amíg érdekeltem addig minden nap beszéltünk, utána elkezdett leszarni, nem válaszolni.

Aztán próbáltam továbblépni ami sikerült is.

Mivel egy játék alapján ismertem meg, így jó ha egy évben egyszer szoktunk játszani, de akkor se visszük túlzásba a dolgokat, elvagyunk normálisan, de azon kívül nem beszélünk.

Volt amikor írt akkor én szartam le.

Aztán tavaly karácsonykor írt a profilomra, én akkor nem írtam neki semmit.

Majd idén karácsonykor privátban rám írt becézve, mintha annyira jóban lennénk, kedves volt és mivel volt egy közös játékunk kérdezés nélkül hívott játszani velük.

Illetve utána egy másik közös játékkal szeretett volna játszani (pont látta hogy a barátaimmal azt játszom és megkérdezte hogy jöhet-e).

Elmentünk játszani, majd egyből akart még jönni velünk játszani.

Nem értem hogy hirtelen a semmiből mitől lett ilyen kedves meg úgy viselkedik mintha nagyon jóban lennénk, közben nem szoktunk beszélgetni.

2023. dec. 26. 04:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy magányos és meglátott, mint ismerőst és jó volt játszani. De ne gondolj bele többet, ha egy gyenge pillanatban többet is akarna most és te nyitsz felé újra kezdődik az egész előről. Szóval nála ez a max. kapcsolódás. Én is megismertem ilyen embert és volt, mikor én is hasonlóan viselkedtem mással. Hidd el jobb, ha nem kattogsz ezen, csak hagyod.
2023. dec. 26. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!