Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy női munkatársa ír a páromra. Egykorú velünk, viszont máskor is volt hasonló a párom naiv nagyon azt hiszi mindenki jót akar... De engem mostmár zavar. Mit tegyek? Nem akarok begyepesedett lenni, de azt sem hogy ez tovább menjen. :/

2023. dec. 25. 23:48
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez most akármi is lehet ennyiből.
2023. dec. 25. 23:54
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Párodon múlik hogy megszabja-e a határokat.
2023. dec. 25. 23:58
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

De miről ír? Általános dolgokról vagy olyan hobbiról, ami mindkettőjüket érdekli? Mert ennyiből az is lehet, hogy csak simán jóban vannak, és vannak közös pontok, de ennél azért több kell még egy félrelépéshez is.

Viszont ha flörtölős üzeneteket váltanak egymással, akkor meg nem a nő a hunyó, hanem a párod, amiért ebbe belemegy és nem rázza le.

2023. dec. 26. 00:21
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Normális munkahelyi témák után nagyon hamar jön a személyes, szinte fel sem tűnik az embernek már kiírta a lelki gondjait, elkezdenek a felek többet gondolni a másikba.

Nem, nem normális. Az én férjem és a "ne aggódj, csak kollega" csaj közt volt egy jelszó, amit ha valamelyikük leírt, átváltottak titkos chatbe és ott dúlt a love. Én így csak a haveri dolgokat láttam.

De velem is volt anno kollegával ártatlannak tűnő chatelés, poénkodások. Egy évvel később visszaolvasva a beszélgetéseket masszív flört volt.

Nagyon nehéz elhinni valóban, hogy egy fikarcnyit sem érdekli a kolleganőt a párod.

2023. dec. 26. 01:30
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Sorolj fel a párodnak észérveket, hogy miért nem jó ez a valaki.
2023. dec. 26. 06:53
 6/10 A kérdező kommentje:
Drága úgy szólítja a nő. :( hiába ő nem reagál semmit. De egy héten többször ír és néha előfordul a drága szó is.
2023. dec. 26. 16:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Sima dolgokról munka, munkatársak beosztás, de van amikor vicc is. Én értem hogy kell a jó társasági viszony, de ez a szó szöget ütött.
2023. dec. 26. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezt lehet ironikusan is, meg behízelgően is mondani. Kellene a szövegkörnyezet.
2023. dec. 26. 17:32
 9/10 anonim ***** válasza:
82%

Talán rosszul látom,de nálunk például a pusztán kollégák megtartják a kizárólag munkahelyi jó viszonyt,nem bombázzák egymást privátban üzenetekkel.Csevegésre ott a munkaidő meg a céges telefon.

Persze van nekünk is csoportunk mondjuk Messengeren,de ott többen vagyunk és közös hobbi kapcsán történik üzenetváltás x darab ember között.

Szóval ez,amit leírtál,ebben a formában számomra is baromi irritáló lenne...Bennem például egyedülállóként az fogalmazódik meg,milyen cikinek hatna,ha nős kollégának írkálnék unalmas perceimben,miközben a felesége nézne rá görbén, egyébként teljesen jogosan.

Hozd fel szerintem a jóembernek,hogy neked ez nem esik jól és tulajdonképpen az ő dolga lenne határokat szabni ennek az egésznek!

2023. dec. 26. 18:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó teljesen így gondolom én is.
2023. dec. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!