Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszélt csúnyán velem?
Figyelt kérdés
Összevesztem a barátommal azon, hogy azt mondta nem akarja velem tölteni az ünnepeket, amit ő nem is mondott komolyan. Aztán a szentestét végül nem is töltjük együtt, emiatt is sokszor összevesztem vele, és azt mondtam neki, hogy ha ennyire nem akar velem lenni az ünnepeken, akkor a többi napon sem kell, szakítsunk akkor.
Erre azt mondta én mennyit idegesítem őt, meg hogy bu...i vagyok, és hogy nem tud aludni miattam, meg rosszat álmodik mindig, mert megbántom. De ezt most úgy a semmiből vágta be, úgy hogy előtte össze se vesztem most vele.
2023. dec. 23. 20:53
2/6 anonim válasza:
Szép kommunikáció. Megzsaroltad, lealázott és most áll a bál. Jól csináljátok more.
3/6 anonim válasza:
2-esnek igaza van. Te is hergeled, szakítással fenyegeted, de te vagy felháborodva hogy visszaszól.
5/6 anonim válasza:
Mondjuk, ha nem AKARja veled tölteni az ünnepeket, akkor talán valami tényleg nincs rendben a kapcsolatban. 🤷🏼♀️
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!