Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt megértetni vele?
Figyelt kérdés
Azt mondja barátnőm hogy ő sehogy sem fogy.
Korábban már beszéltünk erről, hogy senki se azt mondja hogy semmit ne egyen meg sanyargassa magát hogy fogyjon.
Voltak orvosi vizsgálaton, megvan mi a baj , kapott diétát és tanácsot is orvostól és én is segíteném.
Mitől várna változást ha nem figyel oda h többször egyen keveset, vagy kicsit mozogjon ( pedig erre penze es ideje is lenne)..csak azt mondja hogy semmit nem fogy..
2023. dec. 20. 13:13
2/4 anonim válasza:
És gondolom még téged is hibáztat érte...
3/4 anonim válasza:
Motivációval, máshogy nem fog menni. A korábbi kudarcélmények is okozhatják, a korai feladást. Nem kitartó, nem tud küzdeni. Ha a személyisége ilyen és nem vagy képzett pszichomókus akkor nem sok mindent fogsz tudni tenni. Így kell elfogadnod, vagy...
4/4 A kérdező kommentje:
Kb olyan 15kgt..
Tudom nem könnyű, de nekem nem kell fogynom de mondtam hogy én azt eszem amit neki " kell " pl.
Mondtam vezessünk be mozgást..semmi..így hiába hajtogatja persze hogy nem lesz eredmény
2023. dec. 20. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!