Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sok nőnek olyan fontos hogy sok pénze legyen a férfinak miért nem mennek a parlament elé tüntetni?
Én nőként, nem várom el hogy a párom sokat keressen és ö tartson el. Én magam is dolgozom, és képes lennék saját magamat eltartani. Bocsi de értelmes nő ilyet nem vár el..
Nyilván a párom jobban keres( vannak olyan állások amik kifejezetten férfi munkák, és jobban is keresnek)
De ez nem elvárás a részemről.
Mekkora baromság 😂
Már a férfiak helyett is a nők tüntessenek? Még mit csináljunk meg helyettük?
Én nem értem, hogy mikor ilyen gondolatok jöjjek ki a fejedből, akkor trollkodsz, vagy alapból is ennyire degene-rált vagy 31 éves létedre?
férfiként kérdezem
Hááát ez... baromság. 😐
Egyébként ha már a parlamentet említetted, akkor vigyünk bele egy kis politikát. A kormány azért nem emeli a magyarok bérét, mert akkor az ő zsebükben kevesebb lenne. Minek emeljenek bért, amikor behozzák a közel fél millió vendégmunkást, akik ugyanazért a pénzért megcsinálják azt a munkát, amit a magyarok már nem, eszük ágában sincs már elvállalni szaros 200.000 forintért napi 12 órát ledolgozni.
Ezt most nagyon leegyszerűsítettem, de a lényeg benne van, azért nem érdemes tüntetni, mert nincs eredménye. A kormány meghúz egy vonalat, ha átléped következményei lesznek, ha nem léped át, akkor marad minden a régiben. Nekik ez a cél, hiszen a kormányt elsősorban nem az állampolgárok szexuális illetve anyagi helyzete izgatja, csak a sajátjuk. Viszont ez meg kontraproduktív lesz egy idő után, mert ha nem emelik a béreket, akkor a magyarok egy része kivándorol, a másik része pedig azzal a 200-250.000 forinttal kell, hogy beérje, és márpedig erre családot nem lehet tervezni, ráadásul most már a nők is karrieristák lettek, ők sem vállalnak már gyereket, nincs is hova, a harmadik részük a magyaroknak pedig nyugdíjas. Nézz szét, hogy mi van az utcákon, minden 3. vagy 4. ember nyugdíjas, aki velem szembe jön. Elöregedik a társadalom, a nyugdíj is azért ilyen kevés, mert nincs aki kitermelje, hiszen már leírtam, hogy sokan mennek külföldre, sokan meg keresnek 250.000 forintot a kib*szott nagy ÁFA miatt egyrészt, meg akkor jön a többi levonás. Ez a szomorú magyar helyzet. A forint is nagyon gyenge, legalábbis a dollárhoz, a svájci frankhoz, a fonthoz, az euróhoz képest is. Nem lesz ez így jó, ezért fogy a magyarság. Nincs olyan Magyarországon, hogy versenyképes fizetés és társai. Aki ezt mondja, az vagy politikus, vagy vezérigazgató, vagy mérnök, vagy prostituált stb. tehát amiből azért kevés van ha általánosan nézzük a dolgot. Az átlag magyar jó ha megkeresi a 300.000 forintot, de inkább 250.000-et. A cigányoknak persze mindegy, mert más kultúrából származnak, ergo akkor is szülnek 4-5 gyereket, ha nincs miből etetni őket, ezért van az, hogy a cigányság lélekszáma rohamosan nő, a magyarságé meg rohamosan csökken.
A kérdésed amúgy is abszurd, egyéni szocprobléma, hogy ki találja meg a társát, és főleg milyen "gazdagot". Ez még működne talán Svájcban, Luxemburgban stb. de nem idehaza. Ez van. Ezt kell szeretni. Hát látod, lassan már albérletbe sem tudsz egyedül menni, mert annyira felmegy nem csak a kenyér ára, de a lakbér is.
Utána meg azt szokták mondani, hogy nem kell a kormányra mutogatni, meg másra, és ez részben igaz, hiszen a lehetőség mindenki előtt ott van, hogy szintén külföldön próbáljon meg érvényesülni, de ez szerintem nem normális dolog. A saját nemzetét kéne mindenki erősítenie, nem más országnak termelnie a GDP-t. Ez a szomorú.
Esetleg ha valaki most megkérdezné, hogy ez hogy jön ide, akkor nagyon is összefügg a társkeresés és a pénzkeresés, a kérdés viszont baromság olyan értelemben, hogy ez a te saját magánügyed. Ehhez bizonyos értelemben nincs köze a kormánynak. Ahhoz már van, hogy keveset keresel, mert az egy dolog, hogy te elvégeztél xy szakmát, oké, de hogy mennyire nem fizetik meg, az már nem az állampolgár hibája.
Szóval, ha jól értem, kérdező, te nem csak dolgozni vagy lusta azért, hogy pénzed legyen, de még tüntetni is? Elvárnád, hogy a nők tüntessenek azért, hogy neked, szerencsétlen incelnek legyen pénzed, röhej.
Kérem a moderátorokat, tegyék át a Humor kategóriába a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!