Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legfontosabb szempont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legfontosabb szempont pár választásnál?

Figyelt kérdés
2023. dec. 19. 13:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
De miért csak egyet lehet választani? Miért kell sorrend?
2023. dec. 19. 13:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Mert ez mind fontos dolog. De mégis érdekelne mi a legfontosabb.
2023. dec. 19. 13:50
 13/25 anonim ***** válasza:
Hogy azt érezzem "ő a másik felem", hogy minden klappol, hogy passzolunk, hogy ő, a lelkitarsam.
2023. dec. 19. 14:00
 14/25 anonim ***** válasza:

Több minden...

Én magamon azt látom, hogy nyilván a külcsín megfog, a belbecs megtart. Ez egy általános dolog. Legyen szép, nyilván szubjektív, de nekem legyen szép.

Nyilván vannak kiemelt szempontok is emellett, illetve ezekből adódóan: természetes, intelligens, humoros, jól kommunikál, nyitottság, szexuális értelemben kompatibilis, közös, komoly döntésekre képes, hűséges és őszinte...

Na, ilyen nő talán nem is létezik, hogy ez mind egyszerre együtt álljon, pontosabban még nem találtam rá 🤔🤣

2023. dec. 19. 14:07
 15/25 anonim ***** válasza:
Kinek mi a sorrend. Minden ember más.
2023. dec. 19. 14:17
 16/25 anonim ***** válasza:
Csak egy nem elég
2023. dec. 19. 14:34
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Kulso nem lenyeg, a kisugarzas tesz vonzova, emelle jon a beslo ertek, utanna minden mas
2023. dec. 19. 14:36
 18/25 anonim ***** válasza:

Egyedül a házasság nem érdekel.

N 31

2023. dec. 19. 16:06
 19/25 anonim ***** válasza:
Legyen a nő szexmániás a többi nem érdekel.
2023. dec. 19. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Szerintem az elsődleges a belső tulajdonságok. Ha hasonlóak, megyeggyeznek az alapvető jegyeink, az hoz minden mást. Belső tulajdonság az igényesség, ami a külsőt, vonzalmat nagyban befolyásolja. Belső tulakdonság az inteligencia, önállóság, háziasság, vagy legalábbis az utóbbi kettőre való törekvés. A jo szex nagyban múlik azon, mennyire figyel a partnerére valaki. A figyelmesség,türelem, jó szándék szintén belső tulajdonságok.

A katrierhez, pénzhez való hozzáállás, megint csak belső jellemzőkön alapul.

Szóval, szerintem az ember jelleme, jellemvonásai, érzelmi élete a lényegesek igazán.

2023. dec. 19. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!