Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan titkotok a párotok előtt, amit a sírba is magatokkal vinnétek?
Persze amikben elitélne vagy amikkel visszaélne. Jogtalanul.
Pl kivel jártam q0 évvel ezelott meg ilyenek. Képes ilyenekbol veszekedést kreálni nem is egy pali.
Vagy tinin ha marhaságokat csináltam azert le vagyok oltva 25 felett.
En nem tudom mások miket hisznek magukrol, de én megválogatom kinek mit kötök az orrára.
Az, hogy biszex vagyok és volt egy időszakom, amikor inkább lányokkal voltam. Ez régen volt, és azóta nem mozgatnak meg annyira a nők, de amint ezt egy pasi megtudja egyből elvárás lesz a hármasozás. Ehhez semmi kedvem egy kapcsolatban, kipróbáltam ezt is anno, és nem jött be. Szóval inkább nem beszélek erről senkinek, akivel komolyabb alakul.
N
Van. A bdsmmel kapcsolatos dolgaimról nem fogok beszélni soha. (Sub vagyok férfikent) Nem kell hogy tudja, mert utána nem tekintene rám férfiként.
Nekem meg nincs kedvem egyedül meghalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!