Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem személytelennek, hogy a férjem karácsonyra, szülinapomra mindig szexi fehérneműkkel ajándékoz meg?
Tudom, hogy ez a párkapcsolati problémás fórum meg minden, de amikor rengeteg helyen nincs fűtés, a gyerekek éhesen fekszenek le, vagy éppen az ötödik sör után repkednek a pofonok ott nem értem, hogy szexi fehérneműt kapni miért annyira nagy probléma.
9#-essel értek egyet. Mondd meg neki úgy, hogy megértse. Ha meg nem érti, akkor vidd el a boltba, és mutass rá, hogy "Géza, ezt kérem karácsonyra, ezt a tepsigyűjteményt itt".
Ha meg amúgy közösen karácsonyoztok, nem is először, akkor olyan nagy baj nincs, vagy ha van, akkor az nem a fehérnemű.
#11 ez igaz, de a kérdezőnek nem konkrétan a szexi fehérneművel van baja, hanem hogy a férje magasról tesz rá, nem érdeklődik a hobbijai iránt, meg hogy mivel lehet boldoggá tenni.
Én pl évek óta szingli vagyok, szóval biztos mindenki azt hinné, örülnék végre egy pasinak, aki szexi fehérneműket vág hozzám karácsonykor. De a helyzet az, hogy ha egy párkapcsolatban nem a figyelmesség a legfontosabb és hogy a másikat boldoggá tegyem, akkor kell a francnak. Inkább egyedül, mint egy tahóval :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!