Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez most szerintetek mi volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most szerintetek mi volt?

Figyelt kérdés
Most értem haza egy házibuliból ahol az egyik csaj kitalálta a pasijának hogy nyomjon egy szkandert egy másik csaj pasijával. Amikor vége lett a szkandernek a csajokon jobban látszott a szkander eredménye mint a pasikon. De ők nem is szkandereztek. Szerintetek ez valami féle rivalizálás lehetett a csajok közt vagy mi?
2023. dec. 16. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:

" a csajokon jobban látszott a szkander eredménye mint a pasikon"

Ezt nem értem. Nekik lett sérülésük? Mitől?

2023. dec. 16. 05:46
 2/8 A kérdező kommentje:

1

Nem,hanem akinek győzött a pasija olyan volt mintha ő gyözött volna (mármint a csaj) akinek vesztett a pasija az meg teljesen el volt kenődve.

2023. dec. 16. 06:14
 3/8 anonim ***** válasza:

2: Jaaa!

Hát, nem tudom.:)

Lehet, hogy nézték a fiúk arcát és átvették az érzéseiket.

2023. dec. 16. 06:50
 4/8 A kérdező kommentje:

3

A fiúkat nem igazán érdekelte a dolog, a csajokat érdekes módon sokkal jobban, de nem értem hogy miért.

2023. dec. 16. 06:54
 5/8 anonim ***** válasza:

4: Hát akkor lehet, hogy nincs saját identitásuk...?

És másokban keresik azt?

Felnőtt nők vagy még gyerekek?

Jól szituáltak, műveltek, önállóak?

2023. dec. 16. 06:58
 6/8 anonim ***** válasza:
felületes nők, csak kiegészítőnek van pasijuk a taskajuk mellé.
2023. dec. 16. 07:45
 7/8 A kérdező kommentje:

5

26 évesek, már nem fiatalok annyira.

Külsőre mondjuk hogy átlagos csajok semmi extra. A műveltségük sem elmaradott, érettségijük és technikusi vizsgájuk is van a szakmájukon belül.

6

Ezt miből gondolod?

2023. dec. 16. 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi különős. Büszkék voltak a kedvesükre. Mi a kérdés?
2023. dec. 29. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!