Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek vigasztaló pasiból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek vigasztaló pasiból lehet idővel bántalmazó?

Figyelt kérdés

A nőkkel újra és újra visszatérő vita, hogy eleinte miért nem látták meg a pasiban azt, hogy hitvány alak. Mert nekem van egy olyan meggyőződésem, hogy lehet látni apró jelekből, hogy mi lesz ennek a vége. Na, de most nem a tipikus jó fiús példát hozok fel, hanem extrémebbet.

Tegyük fel, van egy nő. Kilép egy rossz párkapcsolatból. És egy pasi vállán vigasztalódik, aki kedves, figyelmes, udvarias stb. vele. Végül összejön ezzel a pasival, aztán egy idő után kiderül róla, hogy rosszabb, mint az exe.

Na most szerintetek mennyire fordulhat elő ez?

Vagy a vigasztaló pasiból sosem lesz bántalmazó?

Személyes tapasztalatok vannak?

2023. dec. 13. 13:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mire megtanulja az ember a játékszabályokat betölti a harmincat, vagy van aki később, akkor meg már pont meg is öregedett és kiégett az ismerkedéshez.
2023. dec. 13. 16:05
 12/12 anonim ***** válasza:

A kérdésre válaszolva: lehet, de nem nagy számban, tehát kb. 100-ból 1 esetben.

Amit mások említettek előttem arra picit reagálnék:

- de igen is lehet látni egy férfin, hogy milyen lesz, és mi fog történni a legtöbb esetben. Kivéve ha kb. profi színész, és tényleg megjátssza minden mozdulatát és mondatát.

Én egyik régi barátomnak aki nő,adtam tanácsot, anno mindent átbeszéltünk. Összejött egy sráccal, mutatott róla képet. Mondtam neki, engem nem érdekel hogyan néz ki, azt írja le, hogyan viselkedik.

Térjen ki részletesen miket csinál pl. akkor, ha más emberek is vannak körülötte, hogyan bánik vele, hogyan bánik és beszél pl. a pincérrel egy étterembe, vagy hogyan kezeli azokat a szituációkat, amikor más nők is a közelében vannak, mennyire népszerű más nőknél.

Ezeket mind leírta nekem,egyértelmű volt eléggé a szituáció, és megírtam neki már ott az elején(kb. 3 hónapja voltak együtt akkor), hogy figyelj én értem hogy nagyon szerelmes vagy ebbe a srácba, de baj lesz. Ott fog hagyni elég hamar, mert meg fog unni, és jobban fogja érdekelni a többi nő.

Rá kb. 2 hónapra, meg is történt a baj, pontosan az történt, amit leírtam neki előtte.

Mindezt úgy, hogy soha nem láttam vagy találkoztam élőben a sráccal, csak annyit tudtam, amit leírt nekem róla.

Nem azért történt ez, mert jós vagyok, vagy szerencsém volt. Olvastam a "jelekből".

Valamelyik fent felsorolt pontnál mindegyik hasonló férfi elbukik, aki tényleg nem profi színész, és minden mozdulatát kiterveli.

Ezen kívül nagyon sokszor adtam már tanácsot nőknek(ők kérték, nem kéretlenül), és mind beigazolódott idővel. Bár ott a férfiakat láttam is élőben, és magam is meg tudtam figyelni, miket csinálnak. Sőt volt sok olyan, akinél csak annyi kellett a "lebukáshoz", hogy odamentem beszélni a férfival, és kérdeztem tőle pár dolgot a nőről. Amikor a nő is ott volt, akkor így úgy szereti stb., de a háta mögött mikor nem volt ott, undorító dolgokat mondott róla, egyáltalán nem tisztelte a nőt.

2023. dec. 14. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!