Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudhatnám meg hogy nyitott lenne-e velem szexkapcsolatra a srác?
Figyelt kérdés
A fősuli mellett nincs most energiám párkapcsolatra, de a szex azért hiányzik és jól esne. Van egy srác ismerősöm aki jófej, tetszik, és vele szívesen belemennék. Hogy csináljam hogy ne essek pofára nála? Privát üzeneteket nem kérek férfiaktól.
21L
2023. dec. 12. 10:58
11/19 anonim válasza:
Hát nem tudom. Lehet nem vagy az esete hiába tetszel másoknak. Ha eddig nem flörtölt veled, nem voltak stírolások, szemezések nem hiszem hogy bejövős vagy nála.
12/19 A kérdező kommentje:
Van itt olyan nő aki már kezdeményezett ilyen szándekkal, vagy jobb lenne ha inkább nem tenném, és hagynám az egészet ha ő nem lép? Nekem valamiért csak ő jöhet most szóba. Más nem érdekel.
2023. dec. 12. 13:27
13/19 anonim válasza:
flörtölj vele aztán lehet meg is öklöz annyira kíván ő is téged
14/19 anonim válasza:
Flörtölt veled, voltak kétértelmű megjegyzései, zavarban volt? Ha egyikse hiába csábítod nem lesz belőle semmi. Csúnyán rá fogsz fázni.
15/19 anonim válasza:
Tisztázzuk már, hogy mi a pofáraesés. Ha visszautasít vagy ha nem, de aids-es...😃
16/19 anonim válasza:
Én kezembe venném a helyedben a dolgot, és megmondanám egyenesen, hogy figyelj ez és ez van. Ha nekem egy nő ezt mondaná, nem ellenállnék. Nem ilyen rámászósan, de tényszerűen felvázolva.
17/19 anonim válasza:
Azt el tudom képzelni, hogy belemenne, mert miért ne, de nem biztos, hogy megbecsülne. Én nem kockáztatnék. De ez csak az én véleményem, azt csinálsz, amit akarsz.
18/19 anonim válasza:
Irj neki messengeren, hogy szivesen megkostolnam a peniszed.
Jajj bocsi a peksutemenyedet akartam irni. De lehet felolem a peniszed is.
Ennyi. Be fog jonni.
19/19 A kérdező kommentje:
Inkább nem erőltetem. Talán még leépítene, és kifecsegné és akkor nem értem el semmit.
2023. dec. 14. 15:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!