Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélitek azokat a férfiakat, akik a szívfájdító csalódásaik miatt a monogám kapcsolatot elvetették, és nőcsábász lett belőlük?
Figyelt kérdés
2023. dec. 11. 23:19
A kérdező szavazást indított:
Elítélem őket.
Nem ítélem el.
24 szavazat
2/9 anonim válasza:
Önmagában nem. Miért is kéne bárkinek kötelező jelleggel ragaszkodnia a monogámiához?
Azokat ítélem el, akik átvernek másokat. Akik tisztán és transzparensen kzelik, hogy ők bizony nem keresnek semmiféle elkötelezettséget, szóval aki így belemegy velük, az tudja mire számíthat, azon semmi elítélnivaló nincs.
3/9 anonim válasza:
Mi ebben a logika? Egy nővel nem működik, majd kettővel vagy többel menni fog?
4/9 anonim válasza:
Ha átvernek másokat az elítélendő. Mindazonáltal nőcsábász nem lesz csak úgy csettintésre senkiből sem.
5/9 anonim válasza:
Az ilyenek önmagukban csalodtak hogy nem valók kapcsolatra.
7/9 anonim válasza:
Az ilyen nem a csalódás miatt lesz nőcsábász, mindig ilyen volt, azért csalódott. Eleve kérdés hogy ő dobálja e el a nőket rövid kapcsolat után vagy fordítva. Ha ő akkor biztos nem kell az ilyen.
8/9 anonim válasza:
Miért, ha rövid idő után minden nő kiselejtezi, az jobb előjel? Szerintem nem.
9/9 anonim válasza:
Szerintem sokkal jobb. Attól függ milyen nők selejtezik ki, mert ha azok akiket én is utálok, akkor tök jó jel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!