Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom kiverni a fejemből a nőgyógyászomat?
Tudom, ultragáz meg ilyenek, de nem tehetek róla!
Szóval a szitu annyi, hogy nem tudom miért van ez velem. És miért pont ő? Lehetett volna korábban esetleg véletlenül munkatárs is, de nem, inkább a nőgyógyászom, mert miért ne?
Lényeg, hogy nem Chris Hamsworth hasonmásáról van szó, bár nem mondom azt sem, hogy csúnya lenne. Szóval alapvetően egy 50-es pasihoz képest nem rossz. Bár 50 évesekre nem bukok.
Hozzájártam terhesgondozásra, most meg van pár problémám, és rájöttem, hogy sokat gondolok rá. Tudom van férjem és nem akarom megcsalni.
A helyzet az, hogy nem tudom miért érzem ezt. Talán mert figyelmes volt, de hisz igazából mindenkivel az. Vagy azért mert már kezd az elsődleges ismerőseim közé tartozni?
Nem tudom. Furcsának találom ezt magamban.
Aztán elgondolkozom rajta, hogy mivan, ha ő is így van egy kicsit vele, de aztán rájövök, hogy ez nettó baromság, hiszen napi 100p.ci között én csak 1 vagyok.
Tudom járhatnék máshoz is, de egyelőre nem tudok váltani.
Volt már valaki így? Hogy kezelte a helyzetet?
28/N
Állandóan van ilyen történet, nap, mint nap.
Foglalkozott veled, valószínűleg hiányzik az, hogy a barátod is normálisan foglalkozzon veled, így mindig elkezd az ember kötődni valakihez, aki normálisan bánik a másikkal.
Érdemes elgondolkodnod önmagadon.
Egy kis kedves odafigyeléstől is kenyérre lehet kenni téged, akkor ott gond van.
Pl
Kapsz-e kellő szeretetet, törődést?
Esetleg nem-e nyúlik vissza gyerekkorodra? Pl nem igen kaptál szeretetet, figyelmet, törődést stb.
Mennire figyel rád párod testileg-lelkileg?
Tényleg jó-e a kapcsolatotok?
Passzoltok-e egymáshoz?
Hormon illata beindít-e? Nyaktájt stb, ugyanis mi emberek is részben illat/hormonok alapján is választunk párt.
Szexben mennyire figyelmes párod? Tud-e odafigyelő gyengéd lenni, amimor éppen jól esne neked az aktus alatt vagy csak tolja be a gyíkot?
Mennyire oké köztetek az adok-kapok az élet minden területén?
Vajon te is meg adod-e a másiknak azt amit igényel pl a szeretetnyelve?
Úgy bánsz-e vele, ahogyan te is szeretnédhogy veled bánjanak?
Stb.
Lehet ideje dolgoznotok a kapcsolatotokon, mert valami/valamik nagyon hiányoznak, ha egy nőgyógyász ennyivel megfog téged.
Ráadásul gyereket vársz párodtól...
Kommunikáció - az egyik alap dolog, ami sok kapcsolatban hiányzik vagy nem megfelelő.
Fejlesszétek közös erővel.
Nálunk rutin, hogy letusolunk aztán beülünk a kádba egy jót lazulni és beszélgetünk egyet tea vagy turmix elfogyasztása mellett.
Sok olyan dolgot, programot csinálunk, ahol minőségi időt töltünk a másikkal és problémamegoldástól a szimpla elméletekig mindent megbeszélünk.
Ha gyerkőc előtt már ilyen probléma van, mielőbb dolgozz rajta fejben önmagadon, csiszold kapcsolatodat és kommunikálj többet, mélyebbet pároddal. Foglalkozzatok egymással és kapcsolatotokkal is.
Ne csak testileg legyetek agymásban mélyen.
Ugye nem csak megszerezni kell a párodat, meg is kell tudni tartani, ahogyan mondani szokták.
Kettőtöktől függ.
Nyugalom, s ne engedd, hogy az agyad tudat alatt a könnyebbnek látszó utat válassza. Pl megcsalás.
Persze, ha mindent megpróbáltál a javulás érdekében és nem működik a dolog, akkor külön utak. Ilyenkor viszont szegény gyermekek az áldozatok, hogy a szülőnek nem volt kellő önismerete, nem ismerte meg párját s nem tudott normális kapcsolatot fenntartani.
Hajrá! Beszélgessetek, kinek mi esne jól, még ha csak egy kedves érintés is az.
Tudatosítsd magadban erősebben, hogy igen, a dokinak a szakmája része, hogy kellő lelki biztonságot nyújtson a teljesen kiszolgáltatott helyzetben terpesztő nőnek.
Hiszen tudjuk milyen kellemetlen kb egy idegennek terpeszteni kényszerrel, holott legszívesebben reflexből összecsuknád lábad és kiszabadulnál abból a helyzetből.
Mindegy, hogy férfi vagy nő a doki. Nekem pl nő.
Nem akartam, hogy erősebb kiszolgáltatottságban érezzem magam. Az első dokim farka felállt, na utána kerestem fel a hölgyet.
Amikor párommal összejöttem s mentem akkor nőgyógyászhoz rutin szűrésre nagyon furán viselkedett párom. Az autóban is visszafogott, kiszállva pedig megölelt.
Szegényem kellemetlenül érezte magát, hogy egy másik férfi fog lábam között nyúlkálni.
Jól esett, mert én se szeretek nőgyógyászhoz járni. Azt hittem engem akar támogatni.
Amikor ajtót nyitott dokim nagyon meglepődött, hogy egy nő az orvosom. Láttam rajta a megkönnyebbülés pillanatát. Mosolyogtam egyet vissza rá mondván: pár perc és jövök.
Vicces, de aranyos is volt.
Dokimmal meg a kellemetlen szitu terpesztés mellett igyekeztem terelni gondolataimat, meséltem neki az akkori jelen szitut.
A fenti kérdéseket rendezd magadban s pároddal. Élvezzétek egymást, dobjátok fel a hangulatot. Öleld át és szeresd! Beszéljetek jókat vagy csak csendben nyugodtan kényeztessétek egymást apróságokkal. Kis cirógatás, bármi.
S gyermek mellett is tartsátok meg a jó, kellemes szokásokat, hogy ne távolodjatok el egymástól.
Időnként pedig merjetek elszakadni picit kikapcsolódni kettesben. Ez ugyan első sorban rólatok szól, ám a gyerkőcnek is minden téren jobb, hogy lazítás után frissebben veszitek újra karjaitok közé.
A szülők lelki állapota erősen kihat a gyermekre.
Fárasztó, nehéz időszak, ám ha megfelelően figyeltek egymásra és babácskára, akkor kicsit könnyebb lesz.
Sok sikert nektek és egészséget a babának!
Szia
Kb szorul szora ki tudtam volna irni ezt a kerdest... en is igy erzek sajnos.
Mar 2 terhesgondozast is vegigvittem vele, es a ferjemmel is minden rendben koztunk. Szoval nem tudom megmagyarazni, de evek ota kuzdok vele..
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!