Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek még újra szerelmes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek még újra szerelmes a férjembe?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt a férjemmel, van két gyerekünk. Az egyik 5 éves másik 6 hónapos. Most jelenleg nagyon nehéz időszakot élünk, nem könnyű a gyerekekkel…de nagyon szeretjük őket. Viszont… egyre jobban kezdünk eltávolodni egymástól. Szinte alig beszélünk, mindketten hullafáradtan esünk bele az ágyba.

Én pedig a fáradtság mellett rettentően magányosnak érzem magam… sokszor merengek milyen jó lenne újra a fiatal koromat élni, újra érezni a rózsaszínködöt.

Bár ez a köd nagyon rövid ideig tart..ezért pedig nem kockáztatom meg a házasságom a gyerekekkel.

Szeretnék újra fellángolást érezni a férjem iránt, mert rettentően hiányzik ez.

Hiányzik,hogy újra érdekes legyek valaki számára. Hiányzik, hogy misztikum, hiányzik a kíváncsiság, hiányzik az illat, amit akkor érzel, amikor szerelmes vagy… hiányzik minden.

Sokszor rosszra tévednek a gondolataim és elképzelem, hogy van még valaki, akinek érdekes vagyok. Aki engem akar, aki kíván.

Ebben a pillanatban pedig el is szomorodom, hogy ilyen személy nincs..hisz a férjemnek sem vagyok már érdekes. A legrosszabb az, hogy ezeket olyan személyekkel képzelem el, akik nagyon tabuk az életmben… ez már őrültség.

Aztán belegondolok, hogy akkor én már sosem érezhetem újra szerelmesnek magam?

Nem akarom megcsalni és nem is akarok más embert…. Szinte üres vagyok. Nem akarom, hogy a férjem ugyanezeket tegye.

Szerintetek lehetek még újra ugyanígy a férjembe és ő belém?

29/N

2023. dec. 10. 23:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
10es amit javasolsz, az játszmázás. Erre nem lehet és nem érdemes építeni.
2023. dec. 11. 09:56
 12/20 A kérdező kommentje:

10-es. Nem pontoztalak le.

Igazából sajnos nem tudom játszani az elérhetetlent neki.

Tudok távolságtartóbb lenni, de attól inkább bepöccen… és nincs energiám szítani a feszültséget.

Talán az lenne a megoldás, ha kevesebbet törődnék velük, többet pedig magammal.. de mivel a 6 hónapos fiam szinte minden percet igényel, este sem alszik, sem nappal.. nehéz kivitelezni ezeket.

Köszönöm a válaszokat, mindegyiket megfontolom!

2023. dec. 11. 10:35
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

2-es vagyok, jól lepontoztak. Pedig nem tudom miért. Mindegy.

A 10-es válaszoló javaslatát sem gondolom játszmázásnak. Én értem, hogy mit szeretett volna elmondani. Túl sokat vagytok együtt. Megszoktàtok egymást. Csak megy folyamatosan a mókuskerék, a szürke hétköznapok és mivel mindig ott vagytok egymásnak kéznél, nincsen alkalmatok hiányozni egymásnak. Nyilván te ellátod a gyerekeket, persze, de ha ő nem otthonról tolná a munkát, hanem minden nap elmenne otthonról 8-10 órára, akkor kicsit hiányoznátok egymásnak is. Tényleg nem egészséges 0-24 egymás nyakán lenni. A férjem az exnővel anno egy cégnél dolgozott. Együtt voltak otthon, együtt mentek munkába, együtt dolgoztak, együtt jöttek haza. Mondta, hogy tönkre tette a kapcsolatot. Én olyan szférában dolgozok, ami teljesen más, mint az övé. Igen nehezen tudnánk együtt dolgozni. Én embereket gyógyítok, ő gépeket. Két teljesen más szakma. Ha nem is untatok még egymásra, a 0-24 együttlét nektek nem kedvez. Hiába mondja itt akárki is, hogy nekik bejött, mert igénylik. Keressen másik munkàt, ami megköveteli, hogy személyesen is megjelenjen. Könnyen lehet, hogy nagy változás áll be köztetek.

2023. dec. 11. 10:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát mi meg bő 10 éve úgy dolgozunk, hogy 90% együtt home officeban, és nálunk nem teszi tönkre a kapcsolatot 🤷‍♀️ egymást szerető emberek esetén ennyire azért nem kéne, hogy zavaró legyen az együttlét. Otthon sem muszáj egymás seggében lógni, mindenki foglalkozhat a saját dolgával így is. Nálunk is van két gyerek, csak már nagyobbak. Én itt inkább azt látom problémának, hogy a férj nem szereti már a feleségét, csak van neki. Azért nem is próbál abszolút a kedvére tenni.
2023. dec. 11. 11:49
 15/20 anonim ***** válasza:
Előzőhöz hasonlóan mi is HO-ban vagyunk évek óta, és semmi baj ezzel, sőt elmélyíti a kapcsolatot. Amúgy is hova menjen a feleség? A férj meg emiatt váltson munkát? Gondolom, nem egy szobában vannak egész nap.
2023. dec. 11. 12:06
 16/20 anonim ***** válasza:

Azért, mert nektek bejött és ez által mélyült el a kapcsolatotok, egyáltalán nem biztos, hogy ez törvényszerű és másoknak is pontosan ugyanolyan hatással lesz a kapcsolatàra a 0-24 együttlét. Látod, a férjem előző kapcsolata is ráment erre. Tehát nem mindenkinél működik ez a fajta életstílus.

De tegyük fel, hogy igazgatok van. Akkor meg csak értelmet nyer a 2-es valaszom, amit oly bőszen leszavaztatok, hogy túl fiatalon állapodtak meg, házasodtak össze és vállaltak gyerekeket. Mert ezek szerint ami nálatok annyira, de annyira működik, mert ti szerelmesek vagytok, tehát náluk nem. Nem szeretik egymást, ergó jobb lenne elválni és új párt keresni.

2023. dec. 11. 12:46
 17/20 anonim ***** válasza:
66%

Egyébként én speciel váltottam munkàt a férjem miatt. Az állandó éjszakázás heti 5 alkalommal 12 órában kórházban nem hatott kedvezően a kapcsolatunkra. Semennyi időt nem tudtunk együtt lenni és anyagilag sem volt kedvező, mert nagyon keveset is kerestem. Így a szakmámban kerestem olyan munkahelyet, ahol csak nappali műszak van napi 8 órában 3x annyi fizetésért. Ha nem váltok, valószínűleg nem lenne a férjem és a kapcsolatunk hamar tönkrement volna, mivel képtelenek voltunk minőségi időt együtt tölteni. Ez a szituáció másik fele, és nem bántam meg. Valamit valamiért. Ha a férjnek fontos a házassága, szereti a nőt, akkor munkahelyet vált és mindent megtesz, hogy megmentse. Ha nem, akkor nem fontos neki. Tehát ismét visszakanyarodunk ahhoz, hogy jobb lenne elválni és külön utakon folytatni.

Hiába erőszakoljátok, nem mindenki akár otthon savanyodni egymás nyakán az ingerszegény környezetben.

2023. dec. 11. 12:51
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jót mond a 8-as: "legyél nagyon kedves és szeretetteli a férjeddel. Szoktad csak úgy megölelni, puszit adni, szoktál neki gyakran kedveseket mondani? Ezek nagyon fontos dolgok."

Szerintem nagyon fontos az érintés. Jövet-menet kedvesen, gyöngéden hozzáérni, megsimítani a másikat. Ha ezt nem szoktátok, elég napi egyszerivel kezdeni, szokni, és majd lassan naponta többször.

2023. dec. 11. 12:54
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

16: hát, mi 20 és 21 éves korunk óta vagyunk együtt, 14 éve, ebből ráadásul az említett 10 év home officeban 😅

Nem, nem azért mondom, mert olyan rohadt különlegesek vagyunk, hanem azért, mert ezeknek semmi köze nincs a szerelemhez. Ha szeretik egymást, akkor is így lesz, ha fiatalon jöttek össze, meg akkor is, ha állandóan együtt vannak. Ha ezeken elcsúszik egy kapcsolat, ott gond volt az alappal, ezek legfeljebb a katalizátorok.

14-es voltam

2023. dec. 11. 15:39
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Látom egyesek nem értik azt, hogy mindenki más és más. Attól, hogy valakinek a HO működik attól még itt egy yan kérdés van ahol ez nem működik. Vagyis hiába mondjátok valakinek akinek nem működik, hogy működik - nincs vele baj. Vannak akik egyszerűen beleunnak a kapcsolatba ha mindig együtt vannak. Ők gyakran nem is érzik, hogy gond lenne. Hisz együtt vannak, mindketten tesznek a családért mivel dolgoznak, szex is van, nincsen veszekedés, szóval egyesek szerint jó a kapcsolat. Viszont a másiknak hiányzik a szikra, az izgalom. Ezt kell valahogy kihozni abból aki elfelejtette milyen is volt. És ezt nem lehet úgy, hogy rá hagyom, majd rájön. Nem fog. Sajnos de ki kell zökkenteni. És mindegy, hogy játszmázás egyesek szerint ha megmenti a kapcsolatot. Vagy inkább hagyják amíg oda jut valaki, hogy talál egy szeretőt? Nem becsapni akarja valaki a párját csak felrázni. De persze nem muszáj, lehet hagyni így tovább aztán majd csak tönkre megy.
2023. dec. 12. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!