Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet ez?

Figyelt kérdés
Miért bíznak meg bennem ilyen nehezen? Koromhoz képest sok nővel voltam már. Soha nem okozott gondott a csajozás számomra. Alapvetően egy pozitív,őszinte, határozott ,kiegyensúlyozott élet vidám embernek tartom magam. Alapvetően egy érzelmes ember vagyok. Nehezen engedek magamhoz bárkit főleg érzelmileg. Egy párkapcsolatban nekem az a cél hogy a másik fél boldog legyen. Épiteni együtt őt , magamat és a párkapcsolatunkat. Ezert sokszor nézzem azt hogy a másiknak mi a jó mitől lenne boldog stb... Én olyan vagyok ha valaki pl be szólna az utcán nevetnék rajta és tovább mennék. Egyszóval ha érzelmek kerülnek a dologba utána már kicsit labilisabb vagyok. Ha valakit szeretek csak ő tud megbántani és ez a személy a párom... Munkám miatt sokan írnak és keressnek a nap 24órájábban. Nyilván férfiak és nők egy aránt. Ilyenkor mindig kérdik ki ír stb... Mintha egyfolytában bizonytalandoknának...Pedig tényleg igyekszem teljesen őszinte lenni. Ezért sincs nő barátom mert én nem hiszek benne. Illetve mindig úgy gondolok bele a dolgokba hogy fordítva vajon nekem hogy esne ha a másik csinálna velem ilyet... Mégis minden nőtől azt kapom mekkora kujon vagy jaj hagyjad már látszik rajtad stb... Biztos minden héten más nővel vagy. Azért is fura mert a munkám miatt alapból nagy bizalom kell a vendég és köztem. Náluk pl soha nincs bizonytalanság. Illetve nők már többször is megjegyezték hogy 1 hónap folyamatos tali után sem panaszkodok mint sok férfi.

2023. dec. 9. 21:45
 1/4 A kérdező kommentje:
Illetve hozzá tenném azt is. Én ha ismerkedem valakivel akkor csak avval az adott egy emberrel senki mással nem. 😁
2023. dec. 9. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Miért bízzanak meg benned ha te se bízol meg bennük?
2023. dec. 9. 21:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Azon kívül, hogy fényezed magadat, mi is a konkrét kérdés?
2023. dec. 9. 22:01
 4/4 A kérdező kommentje:
2. Bszki erre nem is gondoltam... És hogy tudnék bizalmasabb lenni? 🤔 Fura de ha érzek valaki írant akkor kicsit hülyébb leszek. Van hogy beleképzelek olyan dolgokat is az adott szituációba. Túl gondolom stb...
2023. dec. 9. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!