Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek engedjem el inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engedjem el inkább?

Figyelt kérdés

egy szakmai rendezvényen találkoztam egy lánnyal, aki teljesen elbűvölt.. intelligens, kedves, aranyos, kinézetre is pont az esetem. a beszélgetésünk alapján sok dologban hasonlóan gondolkozunk, hasonlítunk egymásra. és van egy olyan érzésem, hogy én is tetszem neki, zavarban volt többször amikor a szemébe néztem hosszabban.

elköszöntünk, kérdeztem, hogy bejelölhetem-e facebookon. mondta, persze.

bejelölöm, visszajelöl és látom, hogy majdnem 5 éve párkapcsolatban él..

2023. dec. 9. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon gyorsan felejtsd el.
2023. dec. 9. 11:36
 2/5 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem hagyd. Keress mast. Ket dolog van, vagy csak siman szimpatizalt veled, es te gondoltad tul a dolgokat egy facebookos ismerosnek jelolesben annyira nincs meg semmi.

Vagy pedig mar kivan hulve a kapcsolatuk, de azer 5 ev csak 5 ev. Ha belementek komolyabb dolgokba lehet pofara esel ha megsem tudja ott hagyni a pasiat.

2023. dec. 9. 11:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok kihűlt kapcsolat van fiatalon is.

Konkrétan volt olyan hogy egy este megismerkedtünk egy 4 fős lány társasággal, akik közül 2-nek évek óta volt barátja, mégsem volt ellenükre a flörtölés, sőt egyikük már amikor sétáltunk egy szórakozóhelyre belém karolt, stb., utána vagy 2 órán keresztül összesimulva táncoltam ezzel a lánnyal, és ő konkrétan még biztatta is haveromat hogy nyugodtan nyomuljon a másik csajra, mert igaz hogy van barátja, de eléggé el vannak távolodva egymástól.

2023. dec. 9. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Én az ilyentől undorodom, veled is ezt fogja csinálni
2023. dec. 9. 12:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Engedd el, hogy többet akarj tőle.

Biztosan szimpatikus voltál neki, az is lehet, hogy ha nem lenne kapcsolatban, akkor lenne esélye a dolognak, ezért tűnt úgy, hogy tetszel neki. Talán ki van hűlve a kapcsolatuk, de talán csak nem került szóba, hogy párja van és furcsa lett volna, ha a semmiből megemlíti, miközben nem egyértelműen emiatt közelítesz felé. Mindenesetre mindenképp jobban jársz, ha kapcsolatot nem tőle akarsz, biztosan találni fogsz olyan lányt, aki legalább ennyire szimpatikus és a viszonyok is tiszták.

Ha olyan szempontból is érdekel, hogy csak szimplán barátkozz vele, akkor keresd fel, de párkapcsolati szempontból engedd el.

Ha többet akar, akkor valószínűleg keresne ő akkor is, ha te nem keresed. Ha pedig nem szeretne többet, hiszen nem abban az élethelyzetben van, akkor biztosan érzi és sajnálja ő is, hogy téged kételyek közt hagyott azzal, hogy nem került ez elő a beszélgetés alatt, de legalább most már tudod ezt az információt és szabadon eldöntheted mibe akarsz belemenni.

2023. dec. 9. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!