Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik többsége elfogadja a biszex nőket párkapcsolatra, de a nők pont fordítva vannak ezzel?
Mi nem jön be?
Az hogyha egy nő biszex?
Szerintem három lehetőseg van:
1. Bekajálta hazánk gyűlölet politikaját és mindenkit utál aki nem heteroszexualitas.
2. Egyből arra gondol, hogy hármasban fog dugni két nővel...
3. Nem érdekli, tudomásul veszi és ugyanúgy folytatódik az ami eddig volt. (Spioler: az intelligensebb emberek ezt teszik.)
Nem azért buta mert nem fogadja el és nem akar vele párkapcsolat, mert ehhez igazából semmi köze. (Az előbbihez kiegészíte talán ez a negyedik, és akkor nem három lehetőség van.)
A butát arra értettem aki ítélkezik meg dobálja itt a monogámiát, meg hogy nem lesz hűség stb.. mert ezek a jellemző általánosítások. Érted?
#13: Ne haragudj, de neked segítségre van szükséged...
Először azt akartam kérdezni, hogy biztos nekem szántad-e ezeket a gondolatokat, de van egy olyan érzésem, hogy sajnos igen.
Igen neked, hiszen te ítélkeztél és dobálóztál itt a semmibe a monogámiával. De én nekem semmi rossz szándékom nincs, csak arra próbáltam utalni, hogy hülyeség. Attól hogy valaki biszex még lehet monogám. (Vagy én már nem értem, hogy mire gondoltál... ezzel..)
Akkor félre értettem mire gondolsz. Ilyen szempontból nyilván van köze, ha arra gondolsz, hogy valaki emiatt nem fogadja el a másikat. Elnézést akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!