Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szexkapcsolatban ez normális?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban ez normális? Beszéljek vele, hogy ezt hanyagoljuk?

Figyelt kérdés

3 hete összejárok egy sráccal (24). Mint kiderült beszélt rólam a barátainak. Múltkor is pl hívta a tesója (akkor még nem ismert) és mondta, hogy velem van (név szerint). Bemutatott már a családjának is. 3. talin szeretett volna egy közös képet, olyan tükörben szelfizős hátulról bújós fajtát.

Nekem ez kicsit sok. Volt már szexkapcsolatom, de ott nem voltak ilyen dolgok és szeretem az ilyen dolgokat privátan kezelni. Én 1 éve vagyok szingli, de még nem teljesen vagyok túl az exemen. Nekem ez a "kapcsolat" teljesen megfelel, a szex az iszonyatosan jó, sajnálnám, ha véget érne, mert többet szeretne. 29N

2023. dec. 7. 19:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Érdekelne amúgy, hogy egyáltalán hogy ismertétek meg egymást? Hogy lett megbeszélve a szexkapcsolat kettőtök között? Ő hozta fel? Ha igen, akkor hogy hozta fel?
2023. dec. 7. 20:55
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

Egyértelmű, hogy többet szeretne (bizony-bizony szexkapcsolatok esetén a pasik is képesek esetenként ugyanúgy beszerelmesedni). A gond nem ez, hanem az hogy inkorrekt a srác! Direkt kész tények elé állít, amitől tudnia kellene hogy feszülsz.

Szóval még ha kapcsolatot is akarna, már önmagában ezért érdemes offolni. Egy kapcsolatban sem lesz megértőbb, az a típus aki folyamatosan akaratoskodni, "terelgetni" akar, s ha nem fogadsz el valamit akkor is át akarja tolni a torkodon valamilyen furmánnyal.

2023. dec. 7. 21:01
 13/24 A kérdező kommentje:

Évekkel ezelőtt ismertem meg közös ismerős által. Akkoriban 1-2x beszéltünk, de ennyi. Aztán most így évek után ő írt nekem, hogy mi a helyzet, szívesen találkozna. Nem randizom jelenleg, de úgy voltam vele, hogy őt már ismerem, így elmegyek 1 talira. Ahol már a legelején ölelgetett, de ezt azzal magyarázta, hogy rég látott és, hogy örül nekem. Aztán a taliból szex lett, onnantól meg 2 naponta talik. Elmondtam neki, hogy én nem randizom, így értelemszerűen nem is szexelek másokkal, meg amúgy se szoktam 1nél több sráccal kavarni. Meg azt is elmondtam, hogy nem zavar, ha ő más nőkkel is randizik, de ha szexel, akkor azt csak gumival tegye, de azt mondta, hogy bár vannak "rajongói", de nem érdekli őket, meg nem is akar mást mellettem.

Én örülnék, ha ez így megmaradna.

2023. dec. 7. 21:09
 14/24 anonim ***** válasza:
17%

Szóval trófea vagy neki.

A kiscsajok már megvoltak, igazából te is első alkalommal, de kell valami amit a haveroknak is fel lehet mutatni, hogy te is rá vagy állva.

2023. dec. 7. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Én hagynám ezt a kapcsolatot.

Ebből csak felesleges viták lesznek úgyis.Bár téged sem értelek..kb,mint egy lassan feleségkorú felnőtt nő,mellette meg egy hülyegyerek..

2023. dec. 7. 21:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Legközelebb beszélek vele, hogy kezelje privátabban a dolgokat és ne aludjunk egymásnál, legyen szimpla szexkapcsolat, amely részről indult. Aztán utána meglátjuk, hogy mi lesz.
2023. dec. 7. 21:55
 17/24 anonim ***** válasza:
90%
Nyilvánvaló, hogy többet akar és nem igazán tudja kezelni. Amellett ráadásul tényleg trófea is lehetsz, mégis hány haverjának van ilyen nője? Szóval két legyet egy családra. De mondjuk te sem tudod kezelni a dolgot az biztos. Egyrészt az első ilyen jellegű megnyilvánulásakor egyértelműen tudtára adtam volna, hogy ha nem érti mi van köztünk vagy nem tudja úgy kezelni és elfogadni akkor most lezártuk, másrészt ennyi minden után újra azt mondod, majd beszélek vele kezelje privátabban. Ha jól értem ezt tetted eddig is ugye? Kb.nulla sikerrel. Persze te tudod mit akarsz de ha azt amit írsz akkor kicsit határozottabbnak kell lenned.
2023. dec. 7. 22:10
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

De ki hiszi ezt el, hogy létezik szexkapcsolat, pláne ilyen?

A nők nem szoktak csak úgy szexelni, pláne nem fiatalabb sráccal, pláne akkor nem, ha nem is akarnak kapcsolatot.

2023. dec. 7. 22:36
 19/24 A kérdező kommentje:

Kapcsolaton kívül nem lehet igényem szexre?

Az előző szexkapcsolatomban is kikötöttem az első alkalomkor, hogy csak szex. Ott csak szex is volt. Itt is elmondtam, aztán úgy gondoltam, hogy lehetne ez talán akkor egy barátság extrákkal dolog. Ezt sajnos rosszul gondoltam és hibás vagyok benne. Ezért is kérdezek majd rá, hogy konkrétan ő mit szeretne. Én annyit tudok róla, hogy 4 lánnyal járt eddig és mindegyik kapcsolata ilyen kapcsolatból született. Amúgy egy normális srác.

2023. dec. 7. 22:47
 20/24 anonim ***** válasza:
80%
#19 látszólag normális, a valóságban meg inkorrekt módon próbál ráderőltetni valamit, s rúgja fel azt amiben megállapodtatok. Valószínűleg most is azt gondolja, hogy ebből kapcsolat lesz. Ha a valódi jelleme érdekel akkor az exeit kérdezd meg mit gondolnak róla...
2023. dec. 7. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!