Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már úgy, hogy kicsit bunkónak kell lenned, hogy a másik kiábránduljon belőled?

Figyelt kérdés

Vagy ha nem is kifejezetten bunkónak, de nem annyira kedvesnek.

Meg tudtad ezt valósítani?

Ha így jártál el, sikeres volt a kiábrándítás?

2023. dec. 7. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem játszmázok meg szórakozok. Ha valaki akar tőlem valamit, de én tőle nem, megmondom kerek perec. Ha nem hajlandó elfogadni, akkor nyomatékosítom, ha kell letiltom, kerülöm, elhatárolódom tőle. Fiatal vagyok, de sok éve párkapcsolatban élek. Sok esetben nem értik egyesek a nemet.
2023. dec. 7. 12:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak megmondom szimplán, hogy szálljon le.
2023. dec. 7. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Olyan volt, hogy kicsit erősebben kellett valakire rászólnom, hogy hagyjon békén, mert az udvariasabban megfogalmazott, de egyértelmű visszautasításra nem állt le.
2023. dec. 7. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!