Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak barát akar lenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni legfőkébb lányoktól
Kb 3napja elkezdtem beszélgetni egy lánnyal,eddig minden jó csak picit zavar hogy mindig én írok rá oké nem is várok el hogy könyörögjön de azért egy szia hogy vagy? Vagy bármi jól esne, nem érdeklődik semmi iránt ami velem kapcsolatos, se képet nem kért kb semmit
Ha rá írok hogy szia akkor meg fel tesz egyszerre 5kérdés, ha pl dolgom van vagy tanulók és nem írok vissza neki csak pár óra múlva akkor konkrétan utánoz és perce pontosan annyi időre megy el mint én
2023. dec. 6. 22:38
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2023. dec. 19. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!