Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az olyan gyermektelen nők/assz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan gyermektelen nők/asszonyok akik nem járnak dolgozni,mit csinálnak egész nap otthon? És ha nem dolgoznak,ezt hogy engedheti meg a férjük/párjuk?

Figyelt kérdés
Női szemmel el nem tudom képzelni,hogy valaki mivel tudja eltölteni otthon a napjait,mivel ha kész a házimunka, akkor utána beül és nézi a TV-t?Vagy mit csinál? És nem zavarja,hogy a kedvese dolgozik ő meg csak van?
2023. dec. 4. 10:54
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
A volt barátom kapcsán merült fel bennem ez a kérdés. Mivel nem haraggal váltunk el,és tartjuk a mai napi a kapcsolatot. Ő mondta,hogy a mostani nő,akivel együtt van,29-30 éves,és nem dolgozik. Egy keresetből élnek, ami állítólag bruttó 410 körül van. Abból,hogyan tudnak kijönni így hónap végére? A srác nekem panaszkodik mindig,hogy nem jutnak egyről a kettőre, mert hónap végére van,hogy nem marad pénzük. Velem ilyen gondja nem volt,mert dolgoztam. Viszont a csajnak állítólag soha nem volt melóhelye, mert valamilyen betegsége volt, ami miatt nem tudott elhelyezkedni,és az idegei is gyengék. ( elhagyott gyerek volt,stb). Talán ezért nem akarja,hogy elmenjen a csaj dolgozni,hogy így kímélje? Mást nem tudok erre kitalálni, válaszként.
2023. dec. 4. 12:02
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

"A srác nekem panaszkodik mindig,hogy nem jutnak egyről a kettőre, mert hónap végére van,hogy nem marad pénzük."

Hát, azért ha én magam hagynám, hogy a barátnőm ok nélkül a vacak fizetésemen élősködjön a megélhetésem kárára és erről nekiállnék pont az exemnek panaszkodni, aki utána fórumokon firtatja, hogy miért vagyunk hülyék, szerintem nálam is időszerű lenne egy alapos önvizsgálat.

2023. dec. 4. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
84%
11-es: hát a bruttó 410 nem az a kategória, ami mellett ezt meg lehet engedni :D
2023. dec. 4. 12:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
13) ajánlom itt gyk-n a kisgyerekes topikot, kincsek vannak eltartás témában 🥲 Általános, hogy 2 gyerekes anyukák verik magukat, hogy 'úgy sajnálnak mindenkit, akinek gyerMek mellett dolgoznia kell, szerencsére az ő férje bőven megengedi magának, hogy anyuka csak otthon legyen, hát igen, jól kell választani'. Majd a következő mondatból kiderül, hogy anya apa 380-as bruttójával játssza a nagyasszonyt 😂
2023. dec. 4. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

14-es: sajnos így is többet olvasgatom, mint kéne... :( Szomorú ellenpólusként ott vannak a posztok, hogy apuka lelépett vagy elvesztette az állását és nem talál új melót fél éve, és anyuka most mit csináljon, ovis + kisiskolás a gyerek, sehová nem veszik fel.

Nem a legideálisabb gyerek mellett dolgozni, de ritka kivételtől eltekintve az anyagiakon túl sem tesz jót egy felnőttnek, ha 6-10 évig csak gyerekezik. Szerintem az lenne jó, ha lenne sokkal több normálisan fizető részmunkaidős/megosztott stb. pozíció, és egyéni/családi igényektől függően lennének VALÓS választási lehetőségek, de ettől egyre messzebre kerülünk (már úgy ánblokk az ország, nem személy szerint én). :(

2023. dec. 4. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, én kva jól ellennék munka nélkül, biztos, hogy egy percig se unatkoznék, egy csomó érdekes dolog van, amivel le tudnám kötni magam. Én azt nem értem, hogy tudják magukat egyes nők ilyen szinten függővé tenni valaki mástól, hogy nem zavarja őket, hogy maguktól semmit nem értek el, hogy nem fosnak attól, hogy a palijuk megunja őket és vége a jólétnek, plusz még melót se találnak, mert semmi munkatapasztalat, semmihez se értenek. Vagy ha találnak is, valami alacsony szintűt, alacsony fizuért.

Engem a függő viszony zavarna, meg az, hogy én gyakorlatilag semmit nem teszek le egész életemben az asztalra.

2023. dec. 4. 13:59
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Most olvasom, 410 bruttó :D Hát, az egyedül is gyenge, nemhogy 2 emberre... egyiküket se értem, miért jó nekik nyomorogni?
2023. dec. 4. 14:01
 18/19 anonim ***** válasza:
51%

A barátom JÓL keres nem kell dolgoznom, mert bőven megélünk ketten és még marad is tartalékunk.

Mit csinálok? Könyvet írok (igen, sokak szerint ez lószar - oké, írjon egy négyoldalas, JÓ, olvasmányos, "mély" novellát, és azután pampogjon), aminek az első kötete kiadásra kész.

Ezen kívül állatokat gondozok (hobbi), háztartást vezetek.

Az írás pedig olyan úrimúri, ami sokszor "csak" 6, máskor meg simán 12 órás elfoglaltság.

2023. dec. 4. 21:52
 19/19 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk engem nem érdekel más véleménye, ha kellene, dolgoznék (dolgoztam anno 10 órában gyárban, azután ápolónőként, szitterkedtem), mert egyébként nem idegen számomra a munka.

A barátom nem várja el, és én is végre tudok azzal foglalkozni, ami ÉN vagyok.

Lehet, nem lesz lószr bevételem sem a könyvemből, vagy senkit nem érdekel, viszont magam miatt mindenképpen meg akartam csinálni.

2023. dec. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!