Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri távkapcsolatban működni az elején?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy megismerkedtem egy fiúval, de kiderült, hogy ő Budapesten él, én pedig Szolnokon. Kinek mi a tapasztalata?2023. dec. 3. 00:15
1/6 anonim válasza:
Penz es ido kerdese. Mennyire tudtok egymashoz utazni. Mert az nem mukodokepes, hogy ritkan latjatok egymast. Megprobalni lehet, de konnyen lehet egyoldalu, vagy aggodalom, feltekenyseg, esetleg on-line farasztas. Ezt ugy ertem, nem egyutt lazitas, hanem olyan chatmaraton, hogy semmire nem marad ido es nem egyforma ra az igeny.
2/6 anonim válasza:
Távkapcsolatban élek, 1-2 havonta találkozunk, de akkor több napra, tökéletes köztünk minden, megbízunk a másikban, egyikünk sem ad okot semmi féltékenykedésre. Egyelőre ez így tökéletesen működik, de már tervezzük, hogy mikor változtathatunk ezen és oldhatunk meg heti találkozásokat
3/6 anonim válasza:
Attól függ milyenek vagytok ti és mit tudtok ebből kihozni, működhet, de nincs rá garancia.
4/6 anonim válasza:
Tapasztalat: elég rossz. Nem éri meg. Folyton utazni, kimaradni minden buliból meg hétvégi eseményből... most még nem ismered annyira, szerintem most szakítsd meg vele a kapcsolatot.
5/6 anonim válasza:
Azert Budapest meg Szolnok nem a vilag 2 vége. Mennyi az ut? Vonattal 1 óra?
Simán megoldható a hetente 2 nap is (hétvége), aztán meglátjátok hogyan tovább. Ha nagyon jó, akkor erről a távolságról össze lehet ugy költözni hogy a költöző még egy ideig megtartja a munkahelyét is. Aztán ha továbbra is jó, akkor keres egy közelebbit
6/6 anonim válasza:
Budapest-Szolnok? Xd a tavkapcsolat mondjuk egy Budapest-Mexikovaros tavnal kezdodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!