Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzi jobban magát egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzi jobban magát egy 18 éves sráccal, mint velem?

Figyelt kérdés

Én 28 éves vagyok a lány aki tetszik nekem 26 éves.

Egy helyre járunk mindhárman. Kedves, beszélgetős velem a lány, jóban vagyunk.. de ezzel a 18 éves sráccal állandóan röhögnek, b*szogatják egymást, házasságról hülyéskednek, múltkor elcsíptem ahogy egymáshoz is érnek..

Ha én próbálom megnevettetni nekem sokkal ritkábban sikerül.. egyszerűen nem értem.

Egész jó munkám van, azt mondják nem vagyok egy rossz külsejű férfi, ez a srác még sulizik, még köze sincs egy felnőtt férfihez, mégis mintha folyton vele flörtölne... Vagy pont azért csinálják, mert nincs köztük semmi ezért ilyen lazák egymással?

2023. nov. 30. 11:25
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
10. Hát igen, sajnos én is így gondolom.. pedig nagyon szép, kedves lány. Lehet vele beszélgetni bármiről..
2023. nov. 30. 13:11
 12/23 anonim ***** válasza:
66%
Jobb csávó mint te, jobb dumája van, a lány úgy érzi róla, jobb lenne vele az ágyban. Plusz ez egy elég laza fickónak tűnik, te meg nem igazán vagy az a kérdésed alapján. Laza humorkodós menő vagyok beleszarok típusú csávó naná hogy jobban bejön a nőnek, mint egy szorongós, komolykodó.
2023. nov. 30. 13:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

"Miért van jobban el egy 18 évessel ez a kérdésem..."

De drága életem, nem csak korok vagyunk. Ha az a srác viccesebb, mint te, akkor nem a 18 évessel van el, hanem a viccesebb sráccal. Ő nem csak egy 18 éves ember, hanem egy konkrét személyiség.

2023. nov. 30. 13:16
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Elég ideje kerülgeted a nőt és semmi jelét nem mutatja, hogy vonzódna hozzád. A "jóban levés" egy nő részéről alapvető udvariasság, többnyire nem jelent semmit. Velem is volt jóban nő, miközben másik férfira hajtott. :D Én meg hülye (anno 23 éves) fejjel azt hittem, hogy majd idővel "engem választ". Hát ez nem így működik. Ha bejössz egy nőnek, mint férfi, az az első perctől egyértelmű és nagyon ügyel arra, hogy ne veszítsd el az érdeklődésedet. (pl. nem flörtöl előtted másik férfival)

Szóval ezt a nőt érdemes lenne elengedned. Függetlenül attól, hogy most a 18 éves fiúra hajt, vagy sem: Nem te kellesz neki.

Kicsit úgy érzem, hogy tapasztalatlan vagy és nagyon ráfeszültél a témára + iszonyatosan túlköltekeztél érzelmileg, pedig még csak ismerkedsz.

Azt javaslom, mint tipp, hogy 1. Ne feszülj rá ennyire egy adott nőre. 2. Ne képzelj bele többet az ismeretségbe, mint ami egyértelműen látható belőle.

Lazábban, természetesebben próbálj meg a nőkhöz viszonyulni.

2023. nov. 30. 13:21
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"iszonyatosan túlköltekeztél érzelmileg"

Ez nagyon jól leírja, ami történik.

Kérdező, te matek alapján beosztottad párodnak ezt a nőt, és nem érted, hogy miért nem az történik, amit akarsz... ironikus, hogy amennyire rá vagy állva a korra, ez annyira gyerekes viselkedés.

2023. nov. 30. 13:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld, hasznosak a válaszok.

A lány velem is tök jóban van, beszélgetünk, stb.

Egyszerűen csak ez az állandó nevetés, majdnem flörtölés ami köztük megvan ez hiányzik nálunk... És nem tudom, hogy ez rögtön azt is jelenti, hogy még hozzá is jobban vonzódik, mint hozzám vagy csak jobb a viszonyuk és ettől még nem vagyok teljesen ejtve?!

2023. nov. 30. 13:34
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt még barátnőd? Ha egy csaj veled csak kedves, de egy másik figurával ott nevetgél meg kvázi flörtölget az orrod előtt, akkor sürgősen kezdj el más irányba nézegetni, ez a csaj felejtős.
2023. nov. 30. 13:39
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nem bántásból kérdezem, de mi alapján hiszed azt, hogy ennek a lánynak egy pillanatra is felmerültél, mint esetleges társ?
2023. nov. 30. 13:42
 19/23 anonim ***** válasza:
Koztuk van meg a vibe…
2023. dec. 3. 03:30
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
A kis fiukra bukik. Vissza maradt agyban.
2023. dec. 3. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!