Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj ,hogy.nem akarok gyerekes ferfival komolyabbat?
Ismerkedtem egy férfival, mint ki derült csak személyesen, hogy nem is váltak el csak külön élnek viszont van két gyereke .
Na nálam ott fejeződött be az egész ismerkedés, nálam nem fér bele ,hogy még el sem váltak ráadásul.
Velem van a gond ? N30
Az én lányaim már felnőttek, unokáim is vannak. Ismerkedne velem egy férfi, akinek 3 lánya van, és az egyikre még gyerektartást is fizetne...most bíróságon az ügy.
Bocs a kitérőért, de még nyugodt öregséged sem lenne, nemhogy fiatalságod.
Na, és az örökösödés.:( Gürizhetsz bármennyit, a "gyerek" mindent visz.
Felejtős.
Őszintén szólva nincs.
(De azzal se lenne ha téged nem zavarna két gyermek.)
Semmi gond nincs veled. Én eleve soha nem kezdenék gyerekes pasival, de az hogy még el sem vált... Kizárt.
Amúgy tök mindegy #13 a kérdező neme, pontosan ugyanezt írnám, ha férfi írta volna ki, sőt! Őket még jobban megértem miért nem akarnak gyerekes nővel kezdeni, hisz igen nagy eséllyel náluk van elhelyezve a gyerek, magyarul kb mindig ott lenne velük, mindig hozzá kéne igazodni stb, ami igen csak sok konfliktust tud okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!